Χριστίνα Κυριάκου: Είναι ερωτευμένη η νεαρή ηθοποιός;


Χριστίνα Κυριάκου: Είναι ερωτευμένη η νεαρή ηθοποιός;

Όλα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Για τον ρόλο της Μαρίνας στις "Προδοσίες", τις εξελίξεις που έρχονται, τα θεατρικά της σχέδια, καθώς και για την προσωπική της ζωή µας µιλάει η Χριστίνα Κυριάκου, σε µια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Σε συναντάµε στον ρόλο της Μαρίνας, στις "Προδοσίες" της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ. Ένας ρόλος µε πολλές εξελίξεις. Μίλησε µας λίγο για αυτά που πρόκειται να δούµε….

Η Μαρίνα, όπως ήδη βλέπουµε, προσπαθεί να ζήσει τον έρωτα της µε τον Μάρκο. Ένας έρωτας µε πάρα πολλά εµπόδια και κυρίως από την πλευρά της οικογένειας του αγαπηµένου της. Το µωρό που περιµένει τώρα, θα είναι ένα θέµα που θα απασχολήσει τους ήρωες µας, καθώς δέχεται πιέσεις και εκβιασµούς από την Κλαίρη για να το ρίξει, χωρίς ο Μάρκος να ξέρει κάτι.

Η Μαρίνα θα υποκύψει στις απειλές της Κλαίρης, ή θα κάνει την επανάστασή της;

Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στα επόµενα επεισόδια. Δεν είναι τόσο απλό. Πίσω από τις απειλές της Κλαίρης κρύβονται πολλά που µπορούν να βοηθήσουν την οικογένεια της Μαρίνας, άλλα ταυτόχρονα η Μαρίνα σκέφτεται και το µωρό. Επανάσταση δεν θα την έλεγα, ακόµη.

Τι θα έλεγες στις γυναίκες που πιθανόν να ταυτίζονταν µε τη Μαρίνα;

Ό,τι και αν γίνεται και όσα και να λένε οι άλλοι, ένα µωρό δεν πρέπει να το διαπραγµατευτούν ποτέ. Ο Θεός ξέρει πότε το στέλνει στην κάθε γυναίκα και δεν αλλάζεται µε τίποτα και κανένα υλικό αγαθό.

Πώς είναι η συνεργασία σου µε τους συναδέλφους σου και ειδικά µε τον Ορφέα Παπαδόπουλο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, µε τους οποίους έχεις αρκετές σκηνές µαζί;

Ελαστική, εύκολη και πολύ επαγγελµατική. Ειδικά µε τον Ορφέα που έχουµε τις παραπάνω σκηνές γελάµε πάρα πολύ, έχουµε και οι δυο χιούµορ και περνάµε πλου ωραία. Ως επίσης και µε την Αλεξάνδρα, αυτή η γυναίκα σου εκπέµπει µια ωραία οικειότητα µε σεβασµό πάντα. Στην αρχή ήµουνα λίγο κουµπωµένη και µε τους δυο, άλλα τελικά κάναµε καλό παρεάκι. Θα σου πω µόνο ότι την πρώτη φορά που γνωριστήκαµε µε τον Ορφέα και είχαµε σκηνή είχαµε και οι δυο την ίδια σκέψη «πω πω ..πως θα τα βγάλω πέρα µε αυτόν /αυτήν», γιατί οι συνθήκες ήταν µε πολύ πίεση και ο χρόνος ενάντιον, αλλά τελικά πιο καλή συνεργασία δεν γίνεται.

Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν για σένα µια συνεργασία ιδανική;

Ο σεβασµός πάνω από όλα, η άνεση µε τον συνάδελφο, να µην σε κοµπλάρει αν κάνεις λάθος και το χιούµορ, που θεωρώ πως σου λύνει πολλά προβλήµατα.

Θεατρικά σε συναντάµε κάπου;

Θεατρικά θα βρίσκοµαι στο θέατρο "Δέντρο" σε ένα υπέροχο µουσικό µιούζικαλ της Χρυσής Ανδρέου σε σκηνοθεσία, µουσική, κείµενο και χορογραφίες της Κατερίνας Λούρα.   Και µετέπειτα και σε κάτι βραδινό, πάλι µουσικοχορευτικό, όπου οι λεπτοµέρειες θα είναι λίαν συντόµως ανακοινώσιµες.

Παράλληλα, ασχολείσαι και µε το τραγούδι. Φέτος θα εµφανίζεται κάπου;

Προς το παρών δεν είµαι κάπου, γιατί χρονικά προηγούνται τα υπόλοιπα, αλλά στο µυαλό µου τριγυρνάνε διάφορα. Χωρίς τραγούδι και µουσική δεν ζω.

Πέραν των επαγγελµατικών, προσωπικά σε ποια φάση βρίσκεσαι;

Ελεύθερη και ωραία που λεµέ (γέλια). Πάρα πολύ καλά.

Ο έρωτας ποιον ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Είναι ωραίο να είσαι ερωτευµένος. Σου προσφέρει µια ωραία διάθεση, όρεξη και θετικότητα. Αν δεν υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο δεν θα τα βάψω και µαύρα. Βρίσκω πάλι τρόπους και πράγµατα να είµαι ερωτευµένη όπως µε τη δουλειά µου.

Έχεις µετανιώσει για πράγµατα και καταστάσεις από το παρελθόν;

Δεν έχω µετανιώσει πότε και για τίποτα απ’ όσα έκανα. Μετανιώνω µόνο αν κάτι που θέλω δεν το κάνω, που πλέον είναι σπάνιο.

Κλείνοντας, τι νοσταλγείς από το παρελθόν και τι επιθυµείς για το µέλλον;

Νοσταλγώ την αθωότητα ως παιδί. Και την επικοινωνία που είχαµε οι άνθρωποι µεταξύ µας τότε. Που ερωτευόµασταν πιο εύκολα, που µιλούσαµε ο ένας µε τον άλλο από κοντά πιο εύκολα. Για το µέλλον επιθυµώ να είµαι καλά στην υγειά µου και να µπορώ να έχω διπλά µου ανθρώπους που µε αγαπούν αληθινά και θα µε στηρίζουν σε ό,τι αποφασίσω να κάνω στη ζωή µου.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”, Ένθετο “I LOVE TV”

Tags Χριστίνα Κυριάκου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0891 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2642 s // Total time: 3.3533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X