Αυτό το φρούτο θα σε κάνει να "πετάς" στο γυμναστήριο


Αυτό το φρούτο θα σε κάνει να "πετάς" στο γυμναστήριο

Μάθετε για ποιο πρόκειται

Σου αρέσει η γυμναστική αλλά, να, είναι μερικές μέρες που δεν νιώθεις και πολύ τα πόδια σου από την κούραση...Ούτε να συρθείς δεν μπορείς μέχρι το γυμναστήριο. Ξέρεις τι θα σε σώσει;

Όσοι αθλούνται συστηματικά θα έχουν μπει στην παγίδα να δοκιμάσουν ένα από τα λεγόμενα energy drinks ή ισοτονικά ποτά πριν την προπόνηση προκειμένου να αυξήσουν τα επίπεδα της ενέργειας στον οργανισμό. Μπορεί να το έχεις κάνει και συ κάποιες φορές!

Σύμφωνα όμως με αμερικανούς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, ο ασφαλέστερος, φυσικός και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσεις την ενέργεια και την ενυδάτωση στο σώμα σου κρύβεται σε μία μόλις μπανάνα.

Γιατί μπανάνα;

Γιατί οι μπανάνες είναι φρούτα πλούσια σε κάλιο, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία και φυτικές ίνες που χαρίζουν στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει σε έντονη άθληση.

Επίσης, περιέχει μεγάλη ποσότητα υδρογονανθράκων και υγιεινά σάκχαρα σε πολύ μικρότερη ποσότητα από τα κοινά ισοτονικά ποτά του εμπορίου.

Όσο για τις θερμίδες, μην τις φοβάσαι. Θα τις κάψεις σίγουρα!

Πηγή: jenny.gr

Tags γυμναστικη, ΦΡΟΥΤΟ, ΜΠΑΝΑΝΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3788 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3534 s // Total time: 2.7322 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X