Γιώργος Αναγιωτός: "Πρόδωσα κάποιο δικό μου άτομο…"


Γιώργος Αναγιωτός: "Πρόδωσα κάποιο δικό μου άτομο…"

Διαβάστε αναλυτικά

Ο Γιώργος Αναγιωτός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο του στη σειρά του ΣΙΓΜΑ “Προδοσίες” καθώς επίσης και για τη σύντροφό του και την περιβόητη πρόταση γάμου, για την οποία έχουμε δει αρκετά δημοσιεύματα.

Φέτος σε βλέπουμε να υποδύεσαι τον Άρη, ο οποίος θα προδώσει τον αδερφό του με την παράνομη σχέση του…

Ο Άρης είναι ένα πολύ μετρημένο και προσγειωμένο άτομο που παρόλο που αγαπά πολύ τον αδελφό του και πρωτίστως θέλει το καλό του, εντούτοις γίνεται «έρμαιο» των συναισθημάτων του. Υποδύομαι γι' ακόμη μια χρονιά το καλό παιδί, άλλα ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και άλλα  πολλά που θα φανούν στην πορεία.

Ο τηλεοπτικός σου έρωτας με την Κατερίνα Μισιχρόνη και το παράνομο ερωτικό τρίγωνο στο οποίο εμπλέκεται και ο Πέτρος Λαγούτης φέρνει πολλές εξελίξεις. Τελικά ποιος θα κατακτήσει την καρδιά της;

Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμη, γιατί κανένας από τους συντελεστές της σειράς πέραν του σεναριογράφου δεν γνωρίζει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Το μόνο που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι πως η Ζωή δεν ξεπέρασε ποτέ τον Άρη και ο Άρης ποτέ τη Ζωή.

Έτυχε να προδώσεις εσύ κάποιο δικό σου άτομο χωρίς να το θέλεις;

Πρόδωσα κάποιο δικό μου άτομο άθελά μου μόνο. Πραγματικά οι αξίες που φέρω ως άνθρωπος δεν θα με άφηναν να προδώσω κανέναν άνθρωπο.

Θα συγχωρούσες τη δική σου κοπέλα αν σε πρόδιδε;

Δεν θα συγχωρούσα την κοπέλα μου εάν με πρόδιδε και είμαι κάθετος σε αυτό. Το πιο έντιμο είναι όταν δεν νιώθεις καλά σε μια σχέση πριν προχωρήσεις σε κάτι άλλο να την τελειώσεις πρώτα. 

Είσαι ερωτευμένος και δεν το κρύβεις εδώ και πολλά χρόνια. Περίγραψέ μας τα συναισθήματά σου για τη σχέση σου.

Αυτό το θέμα το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις και κάθε φορά ψάχνω κάτι καινούργιο να πω. Το μόνο σίγουρο είναι πώς είμαι ευτυχισμένος και μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, είμαι ακόμη ερωτευμένος. Υπάρχουν ισορροπίες και από τις δύο πλευρές και αυτό πιστεύω είναι το μυστικό.

Την ενοχλούν οι ερωτικές σκηνές με συμπρωταγωνίστριές σου;

Αντίθετα είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι την κρίση του για κάθε είδους σκηνή στη σειρά. Με ξέρει τόσο καλά πια ως άνθρωπο και ως ηθοποιό που πρώτη αντιλαμβάνεται τα λάθη μου και φυσικά γνωρίζει πως και οι ερωτικές σκηνές είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μου.

Σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας;

Ζήλια, γλυκιά και φυσιολογική υπάρχει και είναι αμφότερη. Σκηνές δεν μου κάνει, γιατί είναι και εγωίστρια κάπως, αλλά το δείχνει αν κάτι την ενόχλησε (Γελάει).

Τελικά η περιβόητη πρόταση γάμου έγινε;

Εδώ υπάρχει παραπληροφόρηση. Η πρόταση γάμου δεν έχει γίνει, άρα συνεπώς ακόμη δεν υπάρχει γάμος. Όταν γίνει όμως θα είναι μία πολύ ξεχωριστή πρόταση γάμου.

Είσαι ένας ηθοποιός που αγαπά το θέατρο. Μάλιστα έχεις λάβει το βραβείο καλύτερης ερμηνείας ανδρικού ρόλου στα βραβεία ΘΟΚ.

Είναι η υπέρτατη τιμή για έναν ηθοποιό να λαμβάνει αυτό το βραβείο και σίγουρα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά, γιατί το θεατρικό σανίδι έχει πολλές απαιτήσεις.

Ποια είναι τα όνειρά σου;

Τα όνειρά μου δεν είναι πολλά αλλά ένα. Να έχω κοντά μου όσους αγαπώ!

Tags γιωργος αναγιωτος, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1989 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3554 s // Total time: 2.5543 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X