Στην Domino’s, η ποιότητα είναι αποτέλεσμα αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς


Στην Domino’s, η ποιότητα είναι αποτέλεσμα αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς

Δείτε τις προσφορές...

Η ιστορία μας ξεκινά το 1960 στις ΗΠΑ, όταν ο Tom Monaghan ίδρυσε την Domino’s Pizza. O Tom με τον αδελφό του Τζέιμς, άνοιξαν το πρώτο κατάστημα στην Οδό Υψηλάντη στο Michigan και το ονόμασαν Dominick’s, για φαντάσου. Ένα χρόνο αργότερα, ο Tom πούλησε το αυτοκίνητό στον αδελφό του για το μερίδιο του στην πιτσαρία, η οποία αργότερα μετονομάστηκε Domino’s Pizza, πολύ καλύτερο, σωστά; Οι τρεις τελείες στο λογότυπο μας αντιπροσωπεύουν τα τρία καταστήματα που ο Tom είχε αρχικά προγραμματίσει να ανοίξει.

Μέσω franchising, η αλυσίδα Domino’s επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις διανομής πίτσας στον κόσμο. Σήμερα, η Domino’s Pizza διαθέτει περισσότερα από 12.500 καταστήματα σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι μια από τις μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο!

Η ιστορία μας στην Κύπρο έκανε δυναμική επανεκκίνηση το 2010, όταν ανοίξαμε ξανά το πρώτο μας κατάστημα στην Πάφο. Τώρα η Domino’s Pizza έχει επεκταθεί με 4 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο ενώ σύντομα θα λειτουργήσουν νέα καταστήματα στη Λεμεσό και τη Λάρνακα. Όλα τα καταστήματά μας προσφέρουν Παραλαβή από το κατάστημα, καθώς και Παράδοση κατ’ οίκον.

Οι πίτσες μας είναι πάντα φρέσκες με τα πιο ποιοτικά υλικά. Φρέσκια ζύμη με σάλτσα ντομάτας και πραγματική μοτσαρέλα, προσαρμοσμένη με φρέσκα και πεντανόστιμα toppings όπως αρέσουν στον κάθε πελάτη. Το μενού μας επίσης περιλαμβάνει ζυμαρικά, κοτόπουλο, σαλάτες, σάντουιτς, καθώς και επιδόρπια, όπως το μοναδικό μας Nutella Choco Pie.

Προσφορές:
• Κάθε Τρίτη στις 2 πίτσες η 1 ΔΩΡΕΑΝ!
• Double Up προσφορές:
Αγοράστε δύο μεσαίες πίτσες μόνο €5,50/ η μια (παραλαβή) ή €6,38/η μια (παράδοση)
Αγοράστε δύο μεγάλες πίτσες μόνο €7,50/ η μια (παραλαβή) ή €8,88/η μια (παράδοση)
Αγοράστε δύο Jumbo πίτσες μόνο €10.50/ η μια (παραλαβή) ή €11,88/η μια (παράδοση)
• Παραγγείλτε online και κερδίστε έως 40% έκπτωση

Info: τηλέφωνο 7777 8558 / www.dominos.com.cy (ειδική online έκπτωση)

Tags Domino’s, food news, pizza, φαγητο, πιτσα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3160 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4379 s // Total time: 3.7539 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X