Η προκλητική δήλωση του Αντώνη Ρέμου: "Είμαστε υπερήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ"


Η προκλητική δήλωση του Αντώνη Ρέμου: "Είμαστε υπερήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ"

Τι απάντησε ο ίδιος

Αυτή η συζήτηση του Αντώνη Ρέμου θα συζητηθεί. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet για τις ρίζες του, που είναι από το Αϊβαλί και χαρακτήρισε τον Κεμάλ Ατατούρκ “έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες”.

"Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες", αποκάλυψε μιλώντας για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Και ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Γιάννη Μπουτάρη που προχώρησε στην ανάδειξη της οικίας του Κεμάλ: “Ο δήμαρχος είναι επιχειρηματίας, βλέπει μπροστά και αγαπά πραγματικά την πόλη του. Και καταλαβαίνει ότι το μνημείο αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο για τους Τούρκους, αλλά και για εμάς”.

Μιλώντας για τα κοινά σημεία Ελλήνων και Τούρκων, ο Αντώνης ανέφερε: "Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι -και- για εμάς".

Τέλος για τις ρίζες του από το Αϊβαλί, είπε: “Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ”.

Ο ίδιος μετά το σάλο που προκλήθηκε, έγραψε ένα μακροσκελές post στην επίσημη σελίδα του στο facebook εξηγώντας πως έγιναν τα πράγματα: 

Tags αντωνης ρεμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4670 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7402 s // Total time: 4.2072 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X