Κρυφός γάμος στην οικογένεια Kardashian!


Κρυφός γάμος στην οικογένεια Kardashian!

Ποια παντρεύτηκε;

Γι’ άλλη μια φορά, η οικογένεια Kardashian βρίσκεται στο προσκήνιο και απασχολεί τα Μέσα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του reality show, που πρωταγωνιστεί ο Rob Kardashian με την σύντροφο του Blac Chyna και την αποκάλυψη ότι περιμένουν κοριτσάκι, ένα ακόμη χαρμόσυνο νέο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το περιοδικό "OK", πριν από λίγες μέρες μια από τις γυναίκες της οικογένειας, παντρεύτηκε κρυφά στην Ιταλία.

Ο λόγος για την Kris Jenner, μητέρα των διάσημων κοριτσιών. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του περιοδικού η 61χρονη, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον 31χρονο σύντροφο της, Corey Gamble, στο Κάπρι. Παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν, αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ήταν όνειρο για την Jenner να παντρευτεί στο εν λόγω μέρος, γι’ αυτό και ο καλός της το έκανε πραγματικότητα.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, είναι το γεγονός ότι στο ταξίδι τους στην Ιταλία, τους συνόδευσε μόνο η μια της κόρη, Kourtney. Τα ξένα Μέσα σχολιάζουν έντονα την απουσία των υπόλοιπων μελών της οικογένειας. Το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα δοθούν οι απαντήσεις και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε τον γάμο να προβάλλεται στο "Keeping Up With The Kardashians".

Πηγή: youweekly.gr

Tags Kris Jenner, Corey Gamble, kardashian, showbiz κύπρος, gossip, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3943 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3474 s // Total time: 2.7417 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X