Δούκισσα Νομικού: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό!


Δούκισσα Νομικού: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό!

Διαβάστε αναλυτικά

Η Δούκισσα Νομικού γράφει στο προσωπικό της blog “Dutchesss Diary” για τα στάδια του χωρισμού. Διαβάστε πιο κάτω τι έγραψε:

“Λένε ότι οι άντρες είναι αυτοί που ξέρουν τι θα πει πραγματικά χωρισμός. Όταν δεν είναι δική τους επιλογή, πονούν βαθιά και για καιρό... Σε σύγκριση με τον δικό μας πόνο, ο δικός τους είναι... βουβός και άρα πιο σκληρός. Εμείς θα πονέσουμε, θα κλάψουμε, θα φωνάξουμε, θα ξεσπάσουμε και, τελικά, θα το ξεπεράσουμε. Ένας άντρας όμως, λένε, μπορεί να μην το ξεπεράσει ποτέ. Τελικά είναι οι άντρες πιο ευαίσθητοι από εμάς;

Βασικά, πιστεύω πως κανείς δεν θα είναι ποτέ σε θέση να δώσει μια αντικειμενική απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ειδικά εάν έχει... καεί! Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: Τα στάδια του χωρισμού (όταν δεν είναι επιλογή μας και προφανώς είναι κάτι που ΔΕΝ θέλουμε να συμβεί) είναι, πάνω κάτω, κοινά για όλους. Είτε τα ζεις αγκαλιάζοντας αρκουδάκια και κλαίγοντας στην αγκαλιά της κολλητής σου, είτε τα περνάς μόνος σου, χωρίς να ρίξεις ούτε ένα δάκρυ, σίγουρα θα περάσεις από αυτά τα 6 στάδια:

Η απόγνωση

Το πρώτο στάδιο είναι το «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνον/ εκείνη». Η πρώτη βραδιά στο κρεβάτι χωρίς τη γνωστή αγκαλιά μοιάζει ατελείωτη και επώδυνη. Το ίδιο, δυστυχώς, συμβαίνει και με τις επόμενες. Η αίσθηση της απώλειας μας κάνει να νιώθουμε ότι όλα έχουν τελειώσει, ότι δεν πρόκειται να ξαναχαμογελάσουμε, να ξαναερωτευθούμε, να ξαναζήσουμε στιγμές σαν αυτές που περάσαμε μαζί του/ μαζί της.

Οι προσπάθειες επανασύνδεσης

Μηνύματα, τηλέφωνα, ακόμα και επισκέψεις, στον βαθμό που μας επιτρέπει ο εγωισμός μας. Άλλοι δεν έχουν κανένα εγωισμό και στέλνουν ή τηλεφωνούν συνέχεια, άλλοι κρατιούνται με νύχια και με δόντια και το κάνουν λιγότερο. Αλλά όλοι, κάτι θα στείλουμε. Είναι εκείνα τα μηνύματα που μάλλον θα μετανιώσουμε αργότερα. Ουπς.

Η θλίψη

Όταν πια συνειδητοποιήσουμε πως ο χωρισμός είναι μάλλον οριστικός, τότε είναι που πραγματικά ο πόνος είναι μεγαλύτερος. Ίσως δεν έχει την ένταση και τα ξεσπάσματα του πρώτου σταδίου, αλλά είναι πιο βαθύς, εσωτερικός. Είναι τότε που νιώθουμε πιο μόνοι από ποτέ, ακόμα κι αν βγαίνουμε κάθε μέρα έξω.

Ο θυμός

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλα τα προηγούμενα στάδια κάποια στιγμή θα μας κάνουν να θυμώσουμε. Να θυμώσουμε με εκείνον/ εκείνη, να θυμώσουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό (και να μετανιώσουμε για εκείνα τα μηνύματα που λέγαμε νωρίτερα). Δυστυχώς, είναι επίσης πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να γνωρίσουμε κάποιον άλλο/ κάποια άλλη, τον οποίο πολύ σύντομα θα πληγώσουμε, αφού δεν είμαστε έτοιμοι για μια νέα σχέση. Την ίδια στιγμή, αν ο/η πρώην σύντροφός μας έχει επίσης μπει σε μια νέα σχέση, θα ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΑ.

Η συνειδητοποίηση

Και, ξαφνικά, θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα είμαστε συνειδητοποιημένοι. Θα έχουμε μάθει πολλά πράγματα για τις σχέσεις και τον εαυτό μας από αυτή τη διαδικασία και θα είμαστε σε θέση να δούμε (σχεδόν) αντικειμενικά και τα δικά μας λάθη, που πιθανώς να οδήγησαν στον χωρισμό.

Η επόμενη μέρα

Είναι η μέρα που τελικά θα ξαναχαμογελάσουμε. Και σύντομα θα ξαναερωτευθούμε. Και τελικά θα ξαναζήσουμε στιγμές σαν αυτές που περάσαμε μαζί του/ μαζί της. ΄Η μάλλον όχι. Θα ζήσουμε πολύ καλύτερες.

Χαμογελάστε λοιπόν! Όλοι μας έχουμε χωρίσει, έχουμε κλάψει, έχουμε πονέσει αλλά, κοιτάξτε μας. Χαμογελάμε ξανά!”

Πηγή: queen.gr

Tags δουκισσα νομικου, showbiz κύπρος, gossip, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8170 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2427 s // Total time: 3.0597 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X