Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το δύσκολο Σαββατοκυριάκο και η διακοπή της εγκυμοσύνης


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το δύσκολο Σαββατοκυριάκο και η διακοπή της εγκυμοσύνης

Πως έγινε η αποκάλυψη

Καμιά φορά ο χρόνος παίζει περίεργα παιγνίδια. Την περασμένη Κυριακή το περιοδικό "Beautiful People" είχε στο εξώφυλλο του τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και την είδηση της εγκυμοσύνης της η οποία δυστυχώς έχει διακοπέι. Το "Beautiful People" μέσω της Διευθύντριας του Νατάσας Αλεξάνδρου απολογείται για το δυσάρεστο γεγονός μιας και όταν το πληροφορήθηκε το περιοδικό είχε ήδη τυπωθεί.

"Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε τα δυσάρεστα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Αποσύραμε αμέσως όλη τη διαφημιστική καμπάνια από την τηλεόραση, τα ραδιόφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωησης (facebook, instagram, twitter,site) για την προώθηση του τεύχους αφού το περιοδικό είχε ήδη τυπωθεί από την περασμένη Πέμπτη. Όλη η  ομάδα του περιοδικού θέλει να απολογηθεί στη Χριστιάνα και να της ευχηθεί καλή αρχή στη σημερινή της πρεμιέρα στον Alpha" διαβάζουμε στο must.com.cy.

Άλλωστε η ίδια το πρωί με δηλώσεις της στην εκπομπή Κάθε μερα άλλη μέρα με τον Παναγιώτη Δημόπουλο και τη Δήμητρα Μακρυγιάννη μίλησε για τη νέα της εκπομπή και άφησε να νοηθεί με δηλώσεις της ότι πέρασε ένα δύσκολο Σαββατοκυρίακο.

Tags χριστιανα Αριστοτελους, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3661 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4208 s // Total time: 2.7869 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X