Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές τους στη Σάμο


Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές τους στη Σάμο

Δείτε τις εικόνες

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος μαζί με τις μικρές, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, άφησαν για λίγο την Άνδρο και επισκέφτηκαν την Σάμο. Ο γιος της  παρουσιάστριας Άγγελος, περνάει ένα μέρος των διακοπών του με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο.

Αν και οι φωτογράφοι του περιοδικού "YOU", απαθανάτισαν την οικογένεια στο αεροδρόμιο πριν την πτήση της προς την Σάμο, την αποκάλυψη για το που βρίσκεται έκανε και η ίδια η Ελένη, μέσω του Instagram. Τις προηγούμενες μέρες, ανάρτησε στο προφίλ της, στιγμιότυπα που την δείχνουν με μικροσκοπικό μπικίνι, αλλά και τελείως αμακιγιάριστη.

Η παρουσιάστρια μαζί με την οικογένεια της πέρασε αρκετές μέρες στο νησί, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του τόπου. Σύμφωνα με τον Γιώργο Γαρυφάλλου και το i-samos.gr η οικογένεια έμεινε εκεί πάνω από 10 ημέρες, φιλοξενούμενοι γνωστού εφοπλιστή του Καρλοβάσου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι συναντούσαν έκπληκτοι την ωραία Ελένη σε διάφορα μαγαζιά στην πόλη, αλλά και στην παραλία.  Όπως αναφέρεται στο εν λόγω site την περασμένη Δευτέρα η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος μαζί με φίλους και γνωστούς επιχειρηματίες του νησιού ανηφόρισαν στο χωριό Κοσμαδαίοι και γεύτηκαν υπέροχες λιχουδιές στο Παραδοσιακό Καφενείο Μεζεδοπωλείο "Στ’ Αντωνακάκ"  του Διαμαντή Αντωνακάκη, όπου εκεί για πολλές ώρες όλοι οι παρευρισκόμενοι χαλάρωσαν περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Οι πελάτες του μαγαζιού αντικρίζοντας την Ελένη, της ζητούσαν αναμνηστική φωτογραφία, με την ίδια να μην χαλάει χατίρι σε κανέναν.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα στην παραπάνω gallery

Πηγή: peoplegreece.com

Tags ελενη μενεγακη, Μάκης Παντζόπουλος, Διακοπές, σαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0010 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4099 s // Total time: 3.4109 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X