Πήγαμε στο Sanctum Spa & Fitness στη Μαρίνα Λεμεσού


Πήγαμε στο Sanctum Spa & Fitness στη Μαρίνα Λεμεσού

Καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας

To Sanctum Spa στη Μαρίνα Λεμεσού, είναι το καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας για τον καθένα. Μια προσιτή πολυτέλεια ένα σπα που προσφέρει μια ολιστική εμπειρία για το σώμα και τη ψυχή. Με μία έμπειρη ομάδα θεραπευτών, εκπαιδευμένων ειδικά για να προσφέρουν στο σώμα και στις αισθήσεις κάθε απαραίτητη απάντηση και υπηρεσία.

Στο Sanctum Spa στη Μαρίνα Λεμεσού, αφήνετε το άγχος και τη πίεση της σύγχρονης ζωής μακριά και προσφέρετε μια wellness εμπειρία στο κέντρο της πόλης.

Ανακούφιση, ξεκούραση και πολυτέλεια στο κέντρο της πόλης με θέα τη Μαρίνα Λεμεσού.

Wellness & Beauty

Ακριβώς πάνω στη θάλασσα στο κέντρο της πόλης στη Μαρίνα Λεμεσού, το Sanctum Spa & Fitness είναι ο χώρος που σχεδιάστηκε για να ανάγει το πνεύμα και στο σώμα σου. Άσκηση, θεραπεία, περιποίηση, διατροφή ή και συνδυασμός αυτών, είναι το σημείο ομορφιάς που σε κάνει να "νιώθεις ωραία" και να είσαι ωραία.  

Στο Sanctum θα τα βρείτε όλα.

Ένα γυμναστήριο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, location αφοπλιστικό, μια μεγάλη ποικιλία από fitness classes, facilities που συμπληρώνουν την άνεση και προωθούν την ευεξία, steam, sauna, changing rooms και το εξειδικευμένο προσωπικό που σε συμβουλεύει από τις 6:30 το πρωί μέχρι και τις 10:00 το βράδυ, το Sanctum Fitness είναι "ο δικός σου χώρος, για τον δικό σου χρόνο".

Στο γαλήνιο και ξεχωριστό περιβάλλον του Sanctum Spa μπορείς να επιλέξεις θεραπείες από μια μεγάλη γκάμα. Ένα χαλαρωτικό μασάζ, θεραπείες σώματος και προσώπου έως τα signature Ritual, βασισμένα στη δύναμη της φύσης, όπως και τα προϊόντα LI’TYA που σημαίνει "από τη γη" και είναι βασισμένα στη ζωή και τη φιλοσοφία των Ιθαγενών της Αυστραλίας. 

Τις υπηρεσίες του Sanctum Spa & Fitness,συμπληρώνουν επίσης το κομμωτήριο και το nails salon, που προσφέρουν  ένα πλήρες μενού εξατομικευμένη φροντίδα, περιποίησης και styling για τα μαλλιά και τα νύχια, για άνδρες και γυναίκες.

Positive & Personal

Τι είναι αυτό που κάνει το  Sanctum ένα σημεία αναφοράς, μια απόδραση για τακτικά και περιστασιακά μέλη? Η θετική ενέργεια που γεμίζει κάθε γωνιά από τις πολυτελείς εγκαταστάσεις.  Φυσικό φως πλημμυρίζει τους χώρους από την υποδοχή, το σαλόνι και το  fitness club, όσο και ο εξωτερικός χώρος της πισίνας και του Health Bar.

Μέσα από μια επίσκεψη στο Sanctum Spa & Fitness μπορείτε να απολαύσετε μια ολιστική εμπειρία για το σώμα και τη ψυχή σας, όσο εκεί όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τον αληθινό εαυτό σας, όπως είναι και όπως θα μπορούσε να είναι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, τις επιλογές των μελών, εταιρικά πακέτα και ειδικές προσφορές, επισκεφθείτε SanctumSpa & Fitness online στο http://marina.sanctum-spa.com
ή καλέστε Τηλ:  25 100 109
 

Tags Sanctum Spa & Fitness, μαρινα, λεμεσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0546 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3789 s // Total time: 2.4335 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X