Θέλεις φλατ κοιλιά; 8 τροφές θα σε βοηθήσουν να την αποκτήσεις!


Θέλεις φλατ κοιλιά; 8 τροφές θα σε βοηθήσουν να την αποκτήσεις!

Διαβάστε αναλυτικά

Νιώθεις ότι η κοιλίτσα σου έχει αποκτήσει «σωσιβιάκι», από το οποίο θέλεις να απαλλαγείς; Η διατροφή σου είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να διορθώσεις. Εξίσου σημαντικό, να ενσωματώσεις στη ζωή σου τη γυμναστική. Αλλά ας γνωρίσουμε πρώτα τις 8 τροφές που θα σε βοηθήσουν  να «ξεφουσκώσεις» και να χάσεις πόντους από την περιοχή της κοιλιάς:

1- Σολομός: Είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης D, η έλλειψη της οποίας στον οργανισμό συνδέεται με την παχυσαρκία και κυρίως τη συσσώρευση λίπους στην κοιλία. Τα Ω-3 λιπαρά που, επίσης θα βρειςστον σολομό και αλλά λιπαρά ψάρια, αυξάνουν τις καύσεις του μεταβολισμού σου.

2-Αβγά: Πλούσια πηγή πρωτεϊνών και αμινοξέων, αποτελούν ιδανικό γεύμα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, καθώς θα σου δώσουν ενέργεια. Έχουν επίσης βιταμίνη D αλλά και χολίνη, που δίνει ώθηση στον μεταβολισμό.

3-Σπόροι μάραθου: Οι αποξηραμένοι σπόροι μάραθου είναι πολύ θρεπτικοί, περιέχουν φυτικές ίνες, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο και βοηθούν πολύ στην πέψη. Με την κατανάλωσή τους χαλαρώνουν οι μύες του στομάχους και ξεφουσκώνεις.

4-Γιαούρτι: Είναι καλή πηγή ασβεστίου, που εμποδίζει την παραγωγή της ορμόνης κορτιζόλης, η οποία βοηθά στη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά. Επίσης, ένα γιαούρτι κόβει τις λιγούρες και σε χορταίνει!

5-Ελαιόλαδο: Τα πολυακόρεστα λίπη, που βρίσκονται στο ελαιόλαδο, μειώνουν το αίσθημα πείνας, ενώ το ελαιόλαδο περιέχει μια χημική ουσία, η οποία βοηθά στη διάσπαση του λίπους στο σώμα.

6-Δημητριακά ολικής αλέσεως: Η κατανάλωσή τους, που συνίσταται σε 180 γραμ. την ημέρα, βοηθά στη καύση λίπους και θερμίδων.

7-Αγγούρι: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και ελάχιστες θερμίδες και η κατανάλωσή του βοηθά τόσο στην απώλεια βάρους όσο και στο να διατηρούμε ενυδατωμένο στον οργανισμό μας. Ένα αγγούρι έχει μόλις 45 θερμίδες και η κατανάλωση του σε βοηθά και να ξεπρηστείς από το φούσκωμα στην κοιλιά.

8-Νερό: Θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την κοιλιά σας φλατ, καθώς το νερό αποβάλλει το εξτρά νάτριο (αλάτι) και τις τοξίνες από τον οργανισμό και βοηθάει να ξεφουσκώσουμε.

Πηγή: joytv.gr

Tags κοιλια, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3815 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3991 s // Total time: 2.7806 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X