4 λόγοι που αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια είναι οι καλύτερες σύζυγοι!


4 λόγοι που αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια είναι οι καλύτερες σύζυγοι!

Διαβάστε αναλυτικά

Τα μεγάλα οπίσθια είναι επιτέλους στη μόδα! Και λέμε "επιτέλους" γιατί κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως σωματότυπου θα έπρεπε να νιώθει καλά με την εμφάνισή της και τώρα είναι η εποχή της γυναίκας με καμπύλες!

Γυναίκες ζητούν αυξητική οπισθίων, γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν τον σέξι σωματότυπο κλεψύδρα για να μοιάσουν στις διάσημες σταρ και φορούν ρούχα που να τονίζουν τις καμπύλες τους. Άλλωστε και οι επιστήμονες συμφωνούν: Οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια δεν είναι μόνο σέξι αλλά είναι και οι καλύτερες σύζυγοί!

1.Είναι υγιείς: Οι ειδικοί λένε ότι τα μεγάλα οπίσθια δείχνουν υγεία αφού έχουν μεγαλύτερη προστασία απέναντι στο διαβήτη, τις παθήσεις της καρδιάς αλλά και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με την παχυσαρκία.

2.Είναι πιο έξυπνες: Οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια έχουν και μεγαλύτερες… αποθήκες για τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου!

3.Γεννούν… γερά παιδιά: Κι όμως μια έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια έχουν πιο υγιή παιδιά αφού τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βρίσκεται και στο μητρικό γάλα προέρχεται από τα χαμηλότερα σημεία του σώματός της!

4.Είναι πιο… γόνιμες! Οι ειδικοί πιστεύουν ότι υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα γεμάτα οπίσθια με την κανονική έμμηνο ρύση (με τα λιγότερο προβλήματα στον κύκλο δηλαδή) για αυτό συμπεραίνουν ότι οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια είναι πιο πιθανό να έχουν και πιο συχνές ωορρηξίες!

Πηγή: joytv.gr

Tags οπισθια, γυναίκες, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2315 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3955 s // Total time: 2.6271 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X