Πως εξαφανίζουν οι celebrities την κυτταρίτιδα;


Πως εξαφανίζουν οι celebrities την κυτταρίτιδα;

Αυτό είναι το μυστικό τους!

Γυναίκες με καμπύλες, γυναίκες αδύνατες ή στρουμπουλές όλες ταλαιπωρούμαστε από την κυτταρίτιδα κι ενώ είναι γνωστό ότι σπάνια μια γυναίκα να μην εμφανίσει ούτε ίχνος κυτταρίτιδας, φαίνεται ότι οι celebrities έχουν ανακαλύψει κάποιο μυστικό για να έχουν πάντα άψογα πόδια και μηρούς.

Μεγάλες σταρ όπως η Cindy Crawford και η Heidi Klum που είναι γνωστές για τα καλλίγραμμα σώματά τους αλλά και η Eva Longoria και η Demi Lovato λατρεύουν το power plate, το μηχάνημα που υπάρχει στα γυμναστήρια και ασκεί τους μύες με δόνηση αλλά και ειδικές ασκήσεις που σου δείχνει ο γυμναστής.

Μπορεί αυτή η μόδα να έχει ξεκινήσει από τη δεκαετία του ’80 στην Αμερική, όμως δεν έγινε ποτέ μεγάλο fitness trend –όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Eonline- λόγω κόστους, όμως πλέον η διάσημη γυμνάστρια Rachael Blumberg το επανέφερε στο γυμναστήριό της στο Λος Άντζελες και φαίνεται ότι ξετρέλανε και στις διάσημες γυναίκες.

Ακολουθώντας ένα Platefit πρόγραμμα –όπως το αποκαλεί- που διαρκεί 27 λεπτά γυμνάζεις όλο το σώμα σου και σε μεγάλη ένταση καταφέρνοντας έτσι να κάψεις λίπος και να σμιλέψεις το σώμα σου. "Δεν κάνεις πολλά, απλά ανεβαίνεις στο μηχάνημα και γυμνάζεις τους μύες".

Πηγή: joytv.gr

Tags κυτταρίτιδα, Διατροφή, άσκηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2168 s (231 Queries.) // Parse time: 0.7099 s // Total time: 3.9268 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X