Αυτό είναι το μυστικό για σίγουρο οργασμό!


Αυτό είναι το μυστικό για σίγουρο οργασμό!

Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα

Ο καλύτερος τρόπος να φτάσεις στα ουράνια διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι αφού ό,τι φτιάχνει εσένα μπορεί να ξενερώνει κάποιον άλλον. Μια νέα έρευνα όμως αποκαλύπτει ένα πολύ χρήσιμο για όλους μυστικό!

Δεν είναι τα σέξι εσώρουχα. Δεν πρόκειται για τα προκαταρκτικά. Και μιλάει για...την αγάπη! Τι είναι; Η έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Chapman εξέτασε την ερωτική ζωή 39.000 παντρεμένων ζευγαριών που ήταν μαζί πάνω από τρία χρόνια. Και κατέληξε, άκου να δεις, στο ότι το να λες "σε αγαπώ" κατά τη διάρκεια του σεξ οδηγεί σε σίγουρη ικανοποίηση, με 75% των αντρών και 74% των γυναικών να το παραδέχονται.

Η έρευνα επίσης έδειξε ότι μόνο τα μισά ζευγάρια δήλωσαν σεξουαλικά ευχαριστημένα ενώ αισθησιακά κόλπα όπως το να κάνουν ντους μαζί ή να χρησιμοποιούν sex toys φαίνεται ότι δεν βρίσκονται στο πρόγραμμα.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι πολλά ζευγάρια, σχεδόν τα μισά, διαβάζουν βιβλία και άρθρα για το πώς θα βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά σε όσους περνούν καλά στο κρεβάτι είναι ότι οι τελευταίοι δοκιμάζουν κάποια από τα κόλπα που διαβάζουν. Τέλος οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι το σεξ είναι σαν το γάμο- χρειάζεται προσπάθεια και πάθος για να πετύχει! Αν λοιπόν νιώθεις ότι κάτι σου λείπει, γιατί δεν δοκιμάζεις κάτι νέο με τον σύντροφό σου ή γιατί δεν του λες ακριβώς το πώς νιώθεις; Είναι σίγουρο ότι έτσι ο οργασμός θα γίνει ένας ανεξερεύνητος κόσμος που σύντομα θα γνωρίσεις.

Πηγή: faysbook.gr

Tags οργασμός, σεξ, σχεσεις, ζευγαρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1587 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3981 s // Total time: 3.5569 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X