Κρίστη Αγαπίου: Μιλά για το γάμο της το 2017, πως έγινε η πρόταση και τι ονειρεύεται για εκείνη τη μέρα


Κρίστη Αγαπίου: Μιλά για το γάμο της το  2017, πως έγινε η πρόταση και τι ονειρεύεται για εκείνη τη μέρα

Έτοιμη για το επόμενο βήμα

Η Κρίστη Αγαπίου, το κορίτσι που ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του µόντελινγκ σε ηλικία 12 ετών και που εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισµό "Miss World", έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, είπε το µεγάλο «ναι» στην πρόταση γάµου που της έκανε ο σύντροφός της, Πανίκος Λειβαδιώτης. Αν και υπολείπεται ένας χρόνος ακόµα για να ολοκληρώσει το µεταπτυχιακό της πάνω στην κλινική διαιτολογία, η Κρίστη έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιµασίες για το γάµο της που θα γίνει, όπως µου είπε, µέσα στο 2017. Με το χαµόγελο ζωγραφισµένο στα χείλη της και µε φόντο τη θάλασσα, "βυθίστηκε" στην µπαµπού πολυθρόνα του Aloha Poolside Leisure Bar στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεµεσό και αποκάλυψε στο περιοδικό "ΟΚ!" τα επόµενά της βήµατα, τόσο σε ό,τι αφορά στην πιο σηµαντική ηµέρα της ζωής της όσο και για την επαγγελµατική της σταδιοδροµία, ως µοντέλο και ως διατροφολόγος.

Αλήθεια, περίµενες την πρόταση ή ήταν έκπληξη για σένα;
Να σου πω την αλήθεια δεν το περίµενα, ούτε είχα καταλάβει κάτι! Γενικότερα δεν το είχαµε συζητήσει καθόλου και µε έπιασε εντελώς απροετοίµαστη!

Πώς έγινε η πρόταση;
Ξυπνήσαµε πολύ νωρίς την Κυριακή, γύρω στις 05.30. Νόµιζα ότι θα πηγαίναµε εκδροµή, είναι κάτι που κάνουµε συχνά. Μου είπε να πάµε στην παραλία για να δούµε την ανατολή του ήλιου. Μου έκανε εντύπωση. Στην παραλία υπήρχε ένα άλµπουµ µε εκατό φωτογραφίες από τα τέσσερα χρόνια που είµαστε µαζί. Ακόµα δεν είχε πάει το µυαλό µου κάπου. Καθώς περπατούσαµε έσκυψε και πήρε ένα κοχύλι που ήταν κρυµµένο στην άµµο. Το άνοιξε και µέσα ήταν το δαχτυλίδι! Μέχρι να καταλάβω τι γινόταν, γονάτισε και µου έκανε την πρόταση. Έκλαιγα, δεν µπορούσα να µιλήσω. Ήταν µεγάλη έκπληξη.

Εσύ ένιωθες έτοιµη να παντρευτείς;
Ναι. Νοµίζω πως η χρονική συγκυρία ήταν η κατάλληλη και για τους δύο και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου, γιατί ήξερα ότι βρήκα τον άνθρωπό µου.

Η οικογένειά σου πώς το πήρε;
Το πρώτο άτοµο που πήρα τηλέφωνο ήταν η αδελφή µου. Την ξύπνησα στις 7 το πρωί και φώναζε από χαρά. Το βράδυ το είπα και στους γονείς µου. Ο πατέρας µου είχε µείνει άφωνος για 30 δευτερόλεπτα µέχρι να συνειδητοποιήσει τι άκουσε. Έτρεξε, πήρε µια µεγάλη σαµπάνια που είχαµε στο σαλόνι και την άνοιξε για να το γιορτάσουµε.

Πότε µε το καλό θα γίνει ο γάµος;
Θα γίνει µέσα στο 2017.

Ως µοντέλο έχεις συνεργαστεί σχεδόν µε όλους τους Κύπριους σχεδιαστές µόδας. Η επιλογή του νυφικού θα είναι δύσκολη υπόθεση για σένα ή έχεις πάρει ήδη την απόφασή σου;
Για να είµαι ειλικρινής δεν έχω πάρει ακόµα την απόφασή µου. Μάλλον θα καταλήξω σε κάποιον σχεδιαστή από την Κύπρο, όµως ακόµα δεν µπορώ να πω κάτι µε σιγουριά.

Πότε κατάλαβες ότι αυτή η σχέση σου ήταν διαφορετική από προηγούµενες που είχες στο παρελθόν;
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάρα πολλές σχέσεις προηγουµένως. Ο Πανίκος είναι τζέντλεµαν. Με κέρδισε µε τον τρόπο που µε προσέγγισε, µε διεκδίκησε. Είναι ώριµος, κατασταλαγµένος και ξέρει τι θέλει. Με κάνει να νιώθω ασφαλής µαζί του.

Ο σύντροφός σου κινείται σε ένα εντελώς διαφορετικό χώρο από εσένα. Τον ενοχλεί καµιά φορά η προβολή που δέχεστε από τα Μέσα;
Ο Πανίκος είναι άνθρωπος χαµηλών τόνων. Δεν τον πειράζει όµως το ότι ασχολούµαι µε το συγκεκριµένο χώρο, γιατί είναι κάτι που κάνω από πολύ µικρή ηλίκια και το ήξερε αυτό όταν µε γνώρισε. Υπάρχει σεβασµός µεταξύ µας και έχουµε εµπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.

Ο Πανίκος ζει στη Λάρνακα και εσύ κατάγεσαι από τη Λεµεσό. Βρήκατε τη "χρυσή τοµή";
Προς το παρόν µετακόµισα εγώ στη Λάρνακα, αλλά πηγαινοέρχοµαι συχνά. Λατρεύω τη Λεµεσό και µου είναι δύσκολο να την αποχωριστώ.

Είσαι αρκετά νεαρή ακόµα σε ηλικία, ένα παιδί είναι µέσα στα άµεσα σχέδιά σας ή προτιµάς να εστιάσεις στην καριέρα σου για την ώρα;
Σίγουρα θέλω ένα παιδί, αλλά λίγο αργότερα. Θέλω να βάλω τα επαγγελµατικά µου σε τάξη πρώτα και µετά.

Πέραν της ενασχόλησής σου µε το µόντελινγκ, σπούδασες Διατροφολογία στην Αγγλία. Ποιοι είναι οι στόχοι σου σε ό,τι αφορά αυτό το κοµµάτι;
Αυτή τη στιγµή κάνω το µεταπτυχιακό µου πάνω στην Κλινική Διαιτολογία. Με το καλό τον επόµενο Ιούνιο θα αποφοιτήσω και θέλω να ανοίξω το δικό µου γραφείο. Μου αρέσει πολύ το φαγητό και η µαγειρική και θέλω να βοηθήσω τον κόσµο να µάθει περισσότερα πράγµατα για την υγιεινή διατροφή.

Το µόντελινγκ έχει ηµεροµηνία λήξης για σένα;
Γενικότερα ο συγκεκριµένος χώρος έχει ηµεροµηνία λήξης. Πάντα έρχονται καινούργια πρόσωπα, πιο νέα κορίτσια. Είµαι περήφανη για όσα έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο και γι' αυτά που ακόµα κάνω, αλλά δεν θα µπορώ να το κάνω για πάντα.

Ποια θα έλεγες ότι είναι τα κυριότερα λάθη που κάνουµε οι Κύπριοι στη διατροφή µας;
Τρώµε πολύ αργά τη νύχτα και καταναλώνουµε πολύ λιπαρά κρέατα. Ειδικά στην Κύπρο που αγαπάµε πολύ τις ταβέρνες, τρώµε µεγάλες ποσότητες φαγητών και δεν ξέρουµε πότε να σταµατήσουµε. Επίσης πρόσεξα ότι πολλά άτοµα δεν τρώνε πρωινό, που είναι το πιο σηµαντικό γεύµα της ηµέρας και ειδικά το καλοκαίρι πίνουµε πολλούς καφέδες.

Εσύ πώς διατηρείς τη σιλουέτα σου;
Αγαπώ πολύ το φαγητό, όµως προσέχω τη διατροφή µου µέσα στην εβδοµάδα. Όλα µε µέτρο. Συνδυάζω πρωτεΐνη µε λαχανικά και αποφεύγω τους υδατάνθρακες, ειδικά τη νύχτα. Επιτρέπω στον εαυτό µου να κάνει κάποιες παρασπονδίες, αλλά γυµνάζοµαι αρκετά και καταναλώνω τις περιττές θερµίδες. Κάθε πρωί πίνω µία κούπα χλιαρό νερό µε λεµόνι. Είναι πολύ σηµαντικό να ενυδατώνουµε τον οργανισµό µας.

Στην Κύπρο έχουµε τροµερό πρόβληµα µε την παιδική παχυσαρκία. Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς;
Σίγουρα δεν φταίνε τα παιδιά. Ίσως οι γονείς δεν καταλαβαίνουν ότι το πρόβληµα είναι τόσο σοβαρό. Στα παιδιά δεν µπορούµε να κάνουµε δίαιτες, λόγω ανάπτυξης, µπορούµε όµως να αλλάξουµε τη διατροφή και την καθηµερινότητά τους και να τους κάνουµε να αγαπήσουν την άσκηση, το περπάτηµα, το κολύµπι, το τρέξιµο, το ποδήλατο και να κάνουµε συχνά διάφορες δραστηριότητες µαζί τους.

Οι διακοπές του Αυγούστου πού θα σε βρουν;
Φέτος αποφασίσαµε να πάµε road trip στην Ιταλία, στην Ακτή Αµάλφι. Μας αρέσει να ζούµε τον παλµό µιας πόλης.

Tags Κρίστη Αγαπίου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Γαμος, πανικος λειβαδιωτης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5306 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5016 s // Total time: 3.0322 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X