Τα "αχτύπητα" δίδυμα στην κυπριακή μόδα!


Τα "αχτύπητα" δίδυμα στην κυπριακή μόδα!

Πρόκειται για τους…

Ο χώρος της μόδας στο νησί μας τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τα πάνω του και αρκετοί είναι εκείνοι που με τη δημιουργικότητά τους έχουν συμμετάσχει σε αυτήν την εξέλιξη.

Η ομάδα του ilovestyle.com συγκέντρωσε πέντε πολύ επιτυχημένα δίδυμα Κυπρίων, οι οποίοι μέσα από τους τομείς που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, έχουν καταφέρει να αφήσουν το στίγμα τους σε αυτόν το χώρο.

Ανδρέανα Φραγκούδη - Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη

Είναι δύο από τις πιο φρέσκιες παρουσίες στο χώρο της μόδας και του στιλ. Τα δύο κορίτσια έχουν το δικό τους κατάστημα ρούχων “Ermarolla” ενώ και οι δύο με τις εμφανίσεις τους δίνουν μαθήματα στιλ!

Στάλω Ηλία - Γωγώ Μαστροκώστα

Η σχέση των δύο τους μετράει αρκετά χρόνια και πέρα από την κουμπαριά τους, η Γωγώ Μαστροκώστα αποφάσισε να εμπλακεί με το χώρο της μόδας μετά από παρότρυνση της Στάλως Ηλία, δημιουργώντας την επωνυμία ρούχων που αγαπούν οι Κύπριες “Gogo by Stalo”.

Δήμος Νατάρ - Ανδρέας Γεωργίου

Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2010, δημιουργώντας την πρώτη συλλογή “NatarGeorgiou”, καθώς είδαν, όπως έχουν δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή τους, πως οι ιδέες τους είχαν την ίδια αισθητική.

Έλενα Αποστόλου - Νικόλας Παπαντωνίου

Μαζί έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο πετυχημένα fashion blogs “FASHIONMEGAWATTS” με σκοπό να “υπηρετήσουν” τη μόδα από τη δική τους οπτική και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Λευτέρης Ευριπίδου

Εκείνη πετυχημένη στο χώρο της μόδας στο νησί μας. Εκείνος personal trainer. Τα δύο αδέρφια ένωσαν τις δυνάμεις τους και επιχειρηματικά, έχοντας δημιουργήσει το Body workshop by Evripidou, όπου λειτουργεί και η σχολή μόντελινγκ της Κωνσταντίνας, στη Λεμεσό.

Tags μόδα, διδυμα, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8174 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2359 s // Total time: 3.0533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X