Επώνυμες Κύπριες που “έκλεψαν” τις καρδιές εκπροσώπων της ελληνικής showbiz!


Επώνυμες Κύπριες που “έκλεψαν” τις καρδιές εκπροσώπων της ελληνικής showbiz!

Διαβάστε αναλυτικά  

Αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που η σχέση τους κράτησε στο χρόνο, τα οποία αποτελούνται από επώνυμες Κύπριες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, οι πλείστες, στην Ελλάδα και Έλληνες συναδέρφους τους ή εκπροσώπους της ελληνικής showbiz.

Η ομάδα του ilovestyle.com συγκέντρωσε κάποια από τα ζευγάρια διάσημων Κύπριων γυναικών με επώνυμους Έλληνες:

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης

Η σχέση τους μετράει αρκετά χρόνια και οι δύο τους δείχνουν να είναι αχώριστοι. Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που τους θέλουν κατά καιρούς να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που οι ίδιοι δεν έχουν αποκλείσει σε συνεντεύξεις τους. 

Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης

Εκείνη όμορφη και ταλαντούχα. Εκείνος γοητευτικός και ζεν πρεμιέ. Η σχέση τους μετράει δεκαπέντε χρόνια μέσα από την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα. 

Άννα Μονογιού - Διονύσης Τσακνής

Είναι από τα πιο διακριτικά ζευγάρι της showbiz. Οι κοινές τους εμφανίσεις και πόσω μάλλον οι φωτογραφίες των δυο τους σε τρυφερές στιγμές είναι σπάνιες. Ωστόσο, είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν αποκλείεται να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους αποκτώντας ένα παιδάκι, καθώς είναι μία επιθυμία που έχει εκφράσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Χάρις Δημητρίου - Αλέξανδρος Τζιόλης

Αν και το τελευταίο διάστημα υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είχαν χωρίσει, ωστόσο εκείνοι είναι ακόμα μαζί και ο έρωτάς τους φαίνεται να είναι άσβεστος. 

Tags Διασημες, ζευγαρια, σχεσεις, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2037 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2443 s // Total time: 3.4480 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X