Akai: Tο νέο πανασιατικό εστιατόριο του Ζορπά


Akai: Tο νέο πανασιατικό εστιατόριο του Ζορπά

Με live cooking, αυθεντικές ασιατικές συνταγές, sushi και sashimi 

Νέο εγχείρημα για την εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοί αποτελεί η δημιουργία του πρώτου πανσιατικού εστιατορίου στην Κύπρο στην τουριστική περιοχή του Πρωταρά.

Το όνομα αυτού Αkai, που στα ασιατικά σημαίνει "κόκκινο", θα λειτουργήσει στον Πρωταρά (Λεωφόρος Κάππαρη 4 - δίπλα στο Φούρνο Ζορπάς) και τα εγακαίνιά του αναμένονται αγωνιωδώς.

Το εστιατόριο έχει ασιατικό, γαστρονομικό DNA, casual εστιατόριο Akai.

Το μενού, το οποίο υπογράφει ο πρόσφατα μεταγραφείς στον Όμιλο εταιρειών Ζορπάς, βραβευμένος celebrity σεφ Στέφανος Χρυσάνθου (executive chef Le Meridien, Aphrodite Hills, Uptown Square, Tokio), θα σε διακτινίσει σε πανασιατικά γευστικά πεδία, με ιδιαίτερους γαστριμαργικούς σταθμούς στην Ιαπωνία, την Κίνα, τη Θαϋλάνδη και όχι μόνο.

Το live cooking και η ενώπιόν σου παρασκευή των sushi και sashimi σε ειδικά κλιματιζόμενο και με συνεχή ατμοσφαιρικά φιλτραρίσματα, χώρο, θα αποτελέσουν την ειδοποιό διαφορά, με σένα να έχεις να επιλέξεις ανά πάσα στιγμή, ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα από ορεκτικά, σαλάτες, σούσι και ζεστά φαγητά, τα οποία θα παρελαύνουν φρέσκα φρέσκα μπροστά σου σε ειδικά διαμορφωμένα ρεσό. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags AKAI, ΖΟΡΠΑΣ, φαγητο, food news, ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4604 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3842 s // Total time: 2.8446 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X