Αυθεντική κυπριακή κουζίνα στο Παλιό Λιμάνι


Αυθεντική κυπριακή κουζίνα στο Παλιό Λιμάνι

\"Το Κυπριακόν\" υπόσχεται ένα ψαγμένο ταξίδι γεύσεων από συνταγές κυπριακής γαστρονομίας πέραν των 100 χρόνων

Το Κυπριακόν εστιατόριο είναι πλέον γεγονός αφού άνοιξε τις πόρτες του σε πρώτο πλάνο αφού βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο παλιό λιμάνι Λεμεσού και αποτελεί την νέα πρόταση εστίασης για τους λάτρεις της κυπριακής κουζίνας.

Η νέα άφιξη υπόσχεται ένα ψαγμένο ταξίδι γεύσεων από συνταγές Κυπριακής γαστρονομίας πέραν των 100 χρόνων, συνταγές γνωστές σε όλους μας από τις γιαγιάδες μας τα παιδικά μας χρόνια.

Η ομάδα του εστιατορίου ΤΟ Κυπριακον με κύριο πρωταγωνιστή και συντονιστή τον Κυριάκο Κυριάκου - Consulting Chef (μέλος της Ολυμπιακής ομάδας μαγειρικής του 2004, με 20 και πλέον βραβεύσεις σε διαγωνισμούς μαγειρικής στην Κύπρο αλλά και γνωστό για τις τηλεοπτικές εκπομπές του στην τηλεόραση του Αντ1 και Σίγμα αλλά και το βιβλίο μαγειρικής του) αποτελείται από την κ. Μαριλένα Ιωαννίδου - Ερευνήτρια Κυπριακής Γαστρονομίας, τον κ. Νίκο Αντήλιο - Ερευνητή / Μελετητή Κυπριακής Γαστρονομίας και τον Πέτρο Σπανό - Chef de Cuisine οι οποίοι εργάστηκαν με σκοπό να μας προσφέρουν αγαπημένα, γνώριμα και διαχρονικά εδέσματα. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ, food news, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1578 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2693 s // Total time: 3.4272 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X