Τα tips της Δούκισσας Νομικού για επίπεδη κοιλιά!


Τα tips της Δούκισσας Νομικού για επίπεδη κοιλιά!

Μάθετε τα μυστικά της

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο όμορφες και με αψεγάδιαστη σιλουέτα γυναίκες της ελληνικής showbiz και η ίδια μέσα από το προσωπικό της blog “Dutchesss Diary” στο Queen.gr μοιράζεται τις συμβουλές της για επίπεδη κοιλιά.

Επίπεδη κοιλιά. Ποια γυναίκα δεν τη θέλει, ειδικά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, που το μπικίνι δεν αφήνει κανένα περιθώριο να την κρύψουμε! Η αλήθεια όμως είναι ότι η αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες κατά τη διάρκεια των διακοπών μας συχνά έχει ως αποτέλεσμα το ακριβώς αντίθετο: Πρήξιμο στην κοιλιά (μαζί με κανένα έξτρα κιλάκι στο υπόλοιπο σώμα, που βέβαια είναι... στο καλοκαιρινό πρόγραμμα).

Με τα χρόνια, τόσο από την προσωπική μου εμπειρία, όσο και ρωτώντας τους ειδικούς, έχω καταλήξει σε μερικά tips που, για εμένα τουλάχιστον, λειτουργούν. Και είναι τα εξής:

-Κάθε πρωί, πίνω ένα ποτήρι νερό στο οποίο έχω στύψει τον χυμό ενός λεμονιού. Είναι λίγο ξινούτσικο, το παραδέχομαι, αλλά σε εμένα δουλεύει τέλεια!

-Μαζί με το πρωινό μου, τρώω δύο ακτινίδια.

-Τρώω αρκετά ψάρια. Εκτός του ότι είναι μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, ειδικά τα λιπαρά ψάρια, όπως η αγαπημένη μου ταπεινή σαρδελίτσα, είναι πλούσια σε ω-3 και βιταμίνη D, που συμβάλλουν στην επίπεδη κοιλιά.

-Κατά τη διάρκεια της μέρας, προσπαθώ να πίνω τουλάχιστον ένα φλυτζάνι πράσινο τσάι. Αν με τόση ζέστη δεν μπορείτε να το πιείτε ζεστό, μπορείτε απλώς να προσθέσετε παγάκια αφού το φτιάξετε – και έχετε αμέσως το δικό σας ice tea! Αντί για ζάχαρη, βάλτε λίγο μέλι για να το κάνετε πιο γλυκό.

-Αποφεύγω τα αναψυκτικά. Ακόμα και τα light. Το ανθρακικό, παρόλο που όντως βοηθάει κάποιες φορές όταν έχουμε βαρυστομαχιάσει, μου δημιουργεί σχεδόν πάντα φούσκωμα.

-Τις μέρες που νιώθω φουσκωμένη, δεν τρώω καθόλου γλυκά και δεν πίνω αλκοόλ. Πολλές φορές, φτιάχνω ένα ρόφημα με μέντα, που καταπολεμά τον τυμπανισμό. Μπορείτε να τη βρείτε σε φακελάκια στο σούπερ μάρκετ!

Extra tip #1: Παρατηρήστε ποια τρόφιμα σας κάνουν να νιώθετε φουσκωμένες και προσπαθήστε να τα περιορίσετε. Πολλοί άνθρωποι, για παράδειγμα, νιώθουν πρήξιμο όταν τρώνε γαλακτοκομικά, και ιδιαίτερα όταν πίνουν γάλα (δυσανεξία στη λακτόζη). Άλλοι στα χόρτα, στο κρεμμύδι ή το σκόρδο, και άλλοι στο καλαμάρι.

Extra tip #2: Αν όντως σας ενοχλεί το γάλα, δοκιμάστε να αντικαταστήσετε το αγελαδινό με άλλες μορφές γάλακτος όπως το κατσικίσιο, που έχει λιγότερη λακτόζη, ή φυτικά γάλατα, όπως το γάλα αμυγδάλου!

Extra tip #3: Σε ό,τι έχει να κάνει με την απώλεια λίπους από την περιοχή της κοιλιάς, θυμηθείτε ότι τοπικό αδυνάτισμα ΔΕΝ υπάρχει. Για να χάσετε κιλά από τη συγκεκριμένη περιοχή, θα πρέπει να αδυνατίσετε συνολικά, που σημαίνει σωστή διατροφή και άσκηση!

Tags δουκισσα νομικου, κοιλια, fitness


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 8.0708 s (249 Queries.) // Parse time: 1.1335 s // Total time: 9.2043 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X