Γιώργος Αναγιωτός: Μιλάει πρώτη φορά για το ερωτικό μυστικό από το παρελθόν!


Γιώργος Αναγιωτός: Μιλάει πρώτη φορά για το ερωτικό μυστικό από το παρελθόν!

Διαβάστε τι είπε ο ίδιος…

Για τη συµµετοχή του στη νέα σειρά του ΣΙΓΜΑ "Προδοσίες", που ξεκινάει τον Σεπτέµβριο, µας µιλάει ο Γιώργος Αναγιωτός. Ο ταλαντούχος ηθοποιός µάς δίνει µια πρώτη γεύση του χαρακτήρα που θα υποδύεται και όπως αναφέρει, το αποτέλεσµα θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή.

Kαταρχήν, σε ποια φάση σε πετυχαίνουµε αυτή τη στιγµή;

Με πετυχαίνετε στα γυρίσµατα της νέας σειράς των ΣΙΓΜΑ και ΣΚΑΪ "Προδοσίες". Πρόκειται για µια φιλόδοξη παραγωγή του Στράτου Μαρκίδη, η οποία έχει όλα τα φόντα να πετύχει.

Μπορείς να µας δώσεις µια πρώτη γεύση για το τι θα δούµε;

Το σενάριο µου άρεσε µόλις πήρα το κείµενο στα χέρια µου. Είδα µια ιστορία η οποία µπορούσε να µε κρατήσει και να θέλω να µάθω τι θα γίνει στη συνέχεια, αφού διαθέτει και αρκετό µυστήριο, το οποίο κρατάει σε εγρήγορση τον τηλεθεατή. Θεωρώ πως πρόκειται για µια πολύ ωραία σειρά, από όλες τις απόψεις. Και από σενάριο και από σκηνοθεσία και από καστ. Είµαι σίγουρος πως το αποτέλεσµα θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή.

Σε ποιο ρόλο θα σε δούµε στη σειρά;

Υποδύοµαι τον Άρη, ναυτικό στο επάγγελµα, γιος του Ανδρέα Μαντά (Γιώργος Νινιός) και αδερφός του Στέφανου (Πέτρος Λαγούτης). Ένα καλό παιδί, αρκετά πεισµατάρης µε εκρήξεις, όπως εξάλλου και ο κάθε άνθρωπος. Ο ίδιος κρύβει ένα ερωτικό µυστικό από το παρελθόν, που έχει να κάνει µε τον αδερφό του. Αυτό το µυστικό έρχεται στο παρόν και τον αναστατώνει.

Η αλήθεια είναι πως σε όλους σου τους ρόλους µέχρι σήµερα, υποδύεσαι το "καλό" παιδί. Προσωπική επιλογή;

Δεν είναι προσωπική επιλογή, µάλλον τους βγάζω κάτι κάλο (γέλια). Η αλήθεια είναι πως γουστάρω πολύ τους "κακούς" ρόλους και θα ήθελα κάποια στιγµή να υποδυθώ ένα τέτοιο χαρακτήρα και κυρίως στο θέατρο, όπου έτυχε να το κάνω και στο παρελθόν.

Είσαι από τους ηθοποιούς που το θέατρο δεν το αφήνουν µε τίποτα. Θα έλεγες ότι είσαι παιδί του θεάτρου;

Προσπαθώ να έχω το ίδιο καλό αποτέλεσµα και στην τηλεόραση και στο θέατρο.Δεν µπορώ να σου πω αν είµαι παιδί του θεάτρου ή της τηλεόρασης. Νοµίζω αυτό θα το κρίνει ο κόσµος. Το µόνο σίγουρο είναι πως το θέατρο είναι το οξυγόνο µου.

Για τη νέα σεζόν, θα σε δούµε και κάπου θεατρικά;

Αν και είχα πάρα πολύ καλές προστάσεις, εντούτοις λόγω των πολύωρων γυρισµάτων της σειράς στη Λεµεσό, δεν έχω κλείσει για κάπου. Ήθελα να αφοσιωθώ πλήρως στις «Προδοσίες», τουλάχιστον τους πρώτους µήνες και µετά σίγουρα θα κάνω κάποια θεατρική δουλειά αλλιώς µετά θα τρελαθώ.

Βρίσκεσαι στην κυπριακή τηλεόραση εδώ και επτά χρόνια περίπου. Θα έλεγες πως είσαι ικανοποιηµένος από τη µέχρι τώρα πορεία σου;

Τόσο θεατρικά όσο και τηλεοπτικά είµαι ευχαριστηµένος για ό,τι έκανα. Είµαι από τους ανθρώπους που δεν µετανιώνω για πράγµατα που έκανα ή δεν έκανα, αν και αρκετές φορές είδα πως δουλειές που απέρριψα είχαν καλή εξέλιξη. Όµως, είµαι της θεωρίας πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και νιώθω ευλογηµένος για την πορεία µου.

Είσαι από τους ανθρώπους που παίρνουν τα πράγµατα όπως έρθουν ή κινείσαι µε βάση σχεδίου;

Παίρνω τη ζωή και τις αποφάσεις όπως έρθουν. Λειτουργώ πιο πολύ µε το ένστικτό παρά µε τη λογική, αν και µεγαλώνοντας βρίσκεις την κοινή συνισταµένη, ώστε να συνδυάζεις και τα δύο.

Τα τελευταία χρόνια συζείς µε την κοπέλα σου, τη Βαλεντίνα. Ενδέχεται να σε δούµε σύντοµα γαµπρό;

Αν και δεν βάζω στόχους στη ζωή µου, εντούτοις αυτός είναι ένας από τους στόχους µου. Αυτή τη στιγµή, µέσω συνέντευξης, της κάνω πρόταση γάµου (γέλια). Θέλω να κάνω οικογένεια µαζί της και ναι θέλω να παντρευτώ!

Και κάπου εδώ σου λέει το "να"…

Θα προτιµούσα να της κάνω τη πρόταση γάµου αλλιώς (γέλια).

Κλείνοντας, ποιο είναι το µεγαλύτερό σου όνειρο;

Να κάνω τη δουλειά που κάνω τώρα για τα επόµενα χρόνια. Αν και µπορώ να σου πω πως νιώθω τυχερός, γιατί κάποια από τα όνειρα µου έχουν γίνει πραγµατικότητα.

Πηγή: Περιοδικό "OK!", Ένθετο "I LOVE IT"

Tags γιωργος αναγιωτος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9703 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2403 s // Total time: 3.2106 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X