Οι ασκήσεις που κάνει η Ζιζέλ στην παραλία για να είναι σε άψογη φόρμα!


Οι ασκήσεις που κάνει η Ζιζέλ στην παραλία για να είναι σε άψογη φόρμα!

Μάθετε τα μυστικά της

Η ζωή πρέπει να είναι πολύ σκληρή για τη Ζιζέλ Μπούντχεν (το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο) η οποία γυμνάζεται κάθε ώρα και στιγμή, ακόμα και όταν κάνει διακοπές. Η ίδια, όμως, δεν το βλέπει έτσι..

Η αλήθεια είναι ότι καις διπλάσιες θερμίδες όταν προσπαθείς να γυμνάζεσαι στην άμμο και αυτός είναι και ο λόγος που η Ζιζέλ δε σταματάει ούτε στις διακοπές να γυμνάζεται. Δες τι ασκήσεις μπορείς να κάνεις και δοκίμασέ τες την επόμενη φορά που θα πας στην παραλία είτε για να κάνεις το μπάνιο σου είτε για βόλτα τώρα που χειμωνιάζει.

Jumping Jacks

Τα jumping jacks είναι η άσκηση που χοροπηδάς ανοιγοκλείνοντας τα πόδια και τα χέρια σου. Αυτή η άσκηση κάνει τους παλμούς της καρδιάς σου να αυξάνονται και λόγω του ότι η άμμος αλλάζει συνεχώς κάτω από τα πόδια σου είναι μία αρκετά δύσκολη άσκηση καθώς θα πρέπει συνεχώς να προσπαθείς να μη χάνεις την ισορροπία σου. Κάνε για ένα λεπτό jumping jacks και χαλάρωσε.

Bαθιά καθίσματα ενώ περπατάς

Πρόκειται για καθίσματα τα οποία κάνεις περπατώντας. Κάνεις, δηλαδή, ένα βήμα και κατεβαίνεις προς τα κάτω κάνοντας ένα κάθισμα. Κάνεις άλλο ένα βήμα με το άλλο πόδι και κάθεσαι.

Και έτσι συνεχίζεις για ένα λεπτό.

Επανέλαβε και τις δύο παραπάνω ασκήσεις από 45 δεύτερα την καθεμία, μετά 30 και τέλος 15. 

Πηγή: faysbook.gr

Tags ζιζελ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4996 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2452 s // Total time: 2.7449 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X