Νανά Καραγιάννη: Σε καταστολή για τουλάχιστον δέκα ημέρες μετά από εντολές των γιατρών-Ποια η εξέλιξη της υγείας της;


Νανά Καραγιάννη: Σε καταστολή για τουλάχιστον δέκα ημέρες μετά από εντολές των γιατρών-Ποια η εξέλιξη της υγείας της;

Προσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή

Γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει για τέταρτη συνεχή ημέρα η Νανά Καραγιάννη που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου "Αγία Όλγα". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Freddo" η κατάσταση της υγείας της είναι από χθες σταθερή αλλά κρίσιμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νανά Καραγιάννη έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και οι γιατροί κρίνουν ότι τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία της.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τη γνωστή δημοσιογράφο να παραμένει σε καταστολή για τουλάχιστον δέκα μέρες ακόμα σύμφωνα με τις εντολές των γιατρών. Στο μεταξύ προσπαθούν να δυναμώσουν τον οργανισμό της με θεραπευτική αγωγή και τη χορήγηση ορών με κάλιο, σίδηρο και πολυβιταμίνες.

Η Νανά Καραγιάννη πολεμάει με θάρρος εδώ και πολλά χρόνια τη νευρική ανορεξία, προσπαθώντας να επανέλθει! Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας της προκειμένου να ενημερώσει και να βοηθήσει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση.

 

Tags νανα καραγιαννη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3451 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2251 s // Total time: 2.5702 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X