Οι ειδικοί μίλησαν. Τρία πράγματα που δεν πρέπει να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού


Οι ειδικοί μίλησαν. Τρία πράγματα που δεν πρέπει να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού

Όλα όσα πρέπει να αποφύγεις στο ντύσιμό σου, στο πρώτο ραντεβού!

Υπάρχουν ορισμένοι "χρυσοί", άγραφοι κανόνες, που κάνουν ένα ραντεβού επιτυχημένο. Για παράδειγμα, ένας εξ' αυτών είναι να μην παραγγείλεις σκέτη σαλάτα και τελικά να καταλήξεις να τρως το δικό του φαγητό. Ή το να μη φλυαρείς διαρκώς για τον εαυτό σου. Όσον αφορά το στυλ, όμως, όπως διαβάζουμε στο queen.gr, υπάρχουν τρία πολύ συγκεκριμένα και τεράστια dont's, στα οποία έχουν καταλήξει μετά από πολλές έρευνες οι fashion experts, που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις, τόσο για να μη δώσεις τη λάθος εντύπωση, όσο και για να είσαι ο καλύτερος δυνατός εαυτός σου.

DON'T #1: Οτιδήποτε υπερβολικά στενό-αποκαλυπτικό. Θα χρειαστεί να προσαρμόζεις το outfit σου όλη τη διάρκεια της βραδιάς και θα δείχνεις πως αισθάνεσαι άβολα ή αμήχανα.


DON'T #2: Κάτι πολύ εκκεντρικό. Μπορεί να ξετρελαθεί με το look σου, μπορεί όμως και να το μισήσει. Μήπως να άφηνες τα πειράματα για τη βραδιά με τις κολλητές σου;

DON'T #3: Οτιδήποτε ολοκαίνουργιο. Όταν δεν έχεις ξαναφορέσει ποτέ κάτι, δεν ξέρεις αν φεγγίζει/ξεχειλώνει/ή παθαίνει οτιδήποτε άλλο.
Η πιο σωστή επιλογή, είναι ένα σύνολο που ξέρεις ήδη πως σου ταιριάζει πολύ - θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου!

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4251 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2906 s // Total time: 2.7157 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X