Eau de Lacoste L.12.12 POUR ELLE


Eau de Lacoste L.12.12 POUR ELLE

Ένα εμβληματικό ένδυμα της Lacoste δίνει έμπνευση για τρία αρώματα ελεύθερης - σκέψης

Προσέφερε ελευθερία κίνησης και κομψότητα στο γήπεδο τένις των γυναικών. Σήμερα, η πλισέ φούστα LACOSTE αποτελεί έμπνευση για τα EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle, τα τρία νέα αρώματα που αντικατοπτρίζουν τις τρεις διαθέσεις της γυναίκας LACOSTE: Φυσική, Κομψή, Λαμπερά παιχνιδιάρικη. Όπως ακριβώς η πλισέ φούστα είναι το θηλυκό ταίρι του εμβληματικού L.12.12 polo t-shirt, έτσι και αυτά τα νέα αρώματα είναι το φυσικό ταίρι του EAU DE LACOSTE L.12.12 For Him, που τώρα πια αποτελεί ένα παγκόσμια κλασσικό άρωμα. Οι αυθεντικές αξίες της LACOSTE, η κομψότητα και η χαρά της ζωής που αποτελούν τον κοινό πυρήνα δημιουργίας και των δύο εκδόσεων, για τη γυναίκα και για τον άνδρα, έχουν ερμηνευθεί με έναν φωτεινό και απρόσμενο τρόπο ώστε να δημιουργήσουν τρεις νέες οσφρητικές διαθέσεις.

Τα αρώματα
Μία πλισέ φούστα μπορεί να δώσει έναν μοναδικό χαρακτήρα ανάλογα με τη γυναίκα που τη φοράει. Αυτή η ελευθερία έκφρασης κυριαρχεί και στα αρώματα, που αντικατοπτρίζουν τρεις πλευρές της γυναίκας LACOSTE. Γύρω από μία λουλουδάτη νότα γιασεμιού που αντηχεί τη διαχρονική αίσθηση ενός κομματιού LACOSTE, τρεις ζωντανές αρωματικές δομές αντανακλούν πολύ διαφορετικές διαθέσεις – Κομψή, Λαμπερή και Φυσική – ώστε να ταιριάζουν σε κάθε στιγμή και με καθέναν που τα φοράει.

EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle Elegant
Αβίαστο, σίγουρο, κλασσικό αλλά πάντα φρέσκο και επίκαιρο.
Έλαια Κίτρου, Αχιλλέας και Ροζ Πιπεριού δίνουν άμεσα μία λαμπερή αίσθηση, που γλυκαίνει καθώς η μιμόζα προσθέτει την απαλότητα και τη θηλυκότητά της στο συνδυασμό. Οι νότες βάσης από βετιβέρ προσθέτουν έναν επιπλέον θερμό αισθησιασμό, με την αρρενωπότητα του βετιβέρ να χαρίζει μία σπιρτάδα.

EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle Sparkling
Γλυκό και παιχνιδιάρικο, με μία σπιρτάδα συμπεριφοράς "à la française".
Υπάρχει κάτι περισσότερο από απλώς έναν υπαινιγμό στις Γαλλικές ρίζες της LACOSTE στην παιχνιδιάρικη γλυκιά νότα του μακαρόν που βρίσκεται στην καρδιά αυτού του αρώματος. Οι πρώτες νότες από φρούτα και μπαχαρικά δίνουν μια λαμπερή σπιρτάδα, ενώ το πατσουλί προσθέτει την επιτήδευσή του σαν μία νότα βάσης σε αυτή την ακαταμάχητη δημιουργία.

EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle Natural
Δυναμικό, αυθεντικό, θερμό – και ταυτόχρονα διαρκώς εκπληκτικό.
Η συμφωνία Καρύδας τυλίγει με τη θερμή της αίσθηση τον εύθραυστο συνδυασμό από φύλλα βατόμουρου, μανταρίνι και ανανά. Οι νότες πούδρας της Ίριδας χαρίζουν μία μακράς-διάρκειας ψυχή στο φρέσκο, απαλό άρωμα. Διακριτικό αλλά εθιστικό.
Εμπνευσμένο από την Πλισέ Φούστα του Τένις
Στα γήπεδα του τένις το 1920, ο René Lacoste δεν ήταν ο μόνος πρωτοπόρος. Ενώ ο Γάλλος οραματιστής δημιουργούσε τα δικά του πρωτοποριακά σχέδια, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού L.12.12 polo T-shirt που του προσέφερε ελευθερία κινήσεων και βελτιωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια των αγώνων, οι γυναίκες παίκτριες επίσης στόχευαν στην ελευθερία, σπάζοντας το κατεστημένο. Κονταίνοντας τα στριφώματα στις πλισέ φούστες τους, αυτές οι γυναίκες ακολούθησαν το παράδειγμα του Lacoste, συνδυάζοντας μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης με μία ριζοσπαστική δήλωση στυλ για την εποχή εκείνη.

Tags EAU DE LACOSTE L.12.12 POUR ELLE, perfume, beauty, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2049 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3328 s // Total time: 2.5377 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X