Dolce & Gabbana Light Blue: Νέα συλλεκτική συλλογή για το καλοκαίρι


Dolce & Gabbana Light Blue: Νέα συλλεκτική συλλογή για το καλοκαίρι

Για εκείνον και εκείνην...

Το άρωμα Dolce&Gabbana Light Blue συνεχίζει το καλοκαιρινό του ταξίδι στη Μεσόγειο, επιστρέφοντας στα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά του νησιού Capri. Από την Faraglioni και την Grotta Azzurra, ως την Piazzetta και τις λευκές βίλλες του Anacapri, εδώ, στο νησί Capri, ξεκίνησε η εμβληματική ιστορία αγάπης του Light Blue. Το καλοκαίρι του 2016, δύο νέα, συλλεκτικά αρώματα, προστίθενται στη συλλογή για να εξυμνήσουν και να γιορτάσουν το νησί των ονείρων και της αγάπης- το

Light Blue Love in Capri για τη Γυναίκα

Αντλώντας έμπνευση από το φύλλωμα των λευκών ανθών του Αγιοκλήματος, το Love in Capri είναι ένα Λουλουδάτο, Πλούσια Λευκό Λουλουδάτο άρωμα. Ξετυλίγοντας τις νότες κορυφής με δροσερό Λεμόνι και Μανταρίνι, τα ζωηρά, ηλιοκαμένα χρώματα και αρώματα του νησιού λάμπουν μέσα από τις ζωηρές νότες εσπεριδοειδών.

Ένας μοναδικός συνδυασμός λευκών λουλουδιών σχηματίζει την καρδιά του αρώματος και εξυμνεί την εντυπωσιακή ανθοφορία που κυριαρχεί στο νησί την Άνοιξη. Μία διακριτική συμφωνία Αγιοκλήματος χαρίζει γλυκύτητα στην κρεμώδη νότα του Άνθους Αμυγδαλιάς, μιμούμενη τα ευωδιαστά αρώματα που προσφέρει το Αγιόκλημα που ανθίζει στο νησί Capri. Το Άνθος Αμυγδαλιάς, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε άρωμα της συλλογής Light Blue, αποκαλύπτει έναν προκλητικό αισθησιασμό. Το Γιασεμί και το Ηλιοτρόπιο ολοκληρώνουν την πλούσια αυτή λουλουδάτη υπογραφή.

Οι θερμές νότες Musk, το δυναμικό ξύλο Κέδρου και οι Στεγνές Κεχριμπαρένιες νότες περιβάλλουν και εξισορροπούν τις νότες κορυφής του κίτρου, ενώ παράλληλα εμπλουτίζουν την αγνή ομορφιά του μπουκέτου λουλουδιών που βρίσκεται στην καρδιά αυτού του ρομαντικού και θηλυκού αρώματος.

Light Blue Beauty of Capri για τον Άνδρα

Το Light Blue Beauty of Capri συλλαμβάνει την πλούσια φύση και ομορφιά του νησιού Capri: από τις αστραφτερές, βραχώδεις σιλουέτες της ακτής, ως το καταπράσινο δάσος που δεσπόζει πάνω από τη θάλασσα, και τα άλση του φημισμένου όξινου καρπού Κίτρου που κυριαρχεί σε όλο το νησί.
Αυτό το Ξυλώδες, Ανάλαφρο άρωμα ανοίγει με τη ζωηρή νεανική χυμώδη αίσθηση των ελαίων εσπεριδοειδών που λαμβάνονται από τον παχύ φλοιό του Κίτρου, που βρίσκεται στα άγρια άλση όλου του νησιού. Η φρεσκάδα των ελαίων Κίτρου εμπλουτίζεται με Νεράντζι και Περγαμόντο Σικελίας, το καλύτερης ποιότητας έλαιο περγαμόντου που υπάρχει και προέρχεται κατ’ ευθείαν από την πατρίδα
των Σχεδιαστών.

Η καρδιά του αρώματος γεμίζει με μυρωδάτο Νερόλι. Προερχόμενο από τα άνθη Νεραντζιάς, το Νερόλι συνδυάζεται με τη Θαλάσσια συμφωνία για να πλάσει εικόνες της δροσερής θάλασσας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ισορροπία στην τριάδα εσπεριδοειδών της νότας κορυφής. Ένα άγγιγμα
ζωηρού Πιπεριού Σιτσουάν ξυπνάει μνήμες της αλμυρής θαλάσσιας αύρας που φυσάει απαλά σε όλο τον ηλιόλουστο ορίζοντα.

Μία δυνατή υπογραφή δημιουργείται χρησιμοποιώντας τη δυναμική αίσθηση ξύλων που αποπνέουν το ξύλο Κέδρου και το Βετιβέρ στο τελείωμα. Μία νύξη από ρητίνη Μύρου και νότες Musk ολοκληρώνουν αυτό το βαθιά αρρενωπό, αλλά πραγματικά κομψό άρωμα.
 

Tags Dolce&Gabbana Light Blue, αρωμα, Ομορφια, perfume, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9846 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2450 s // Total time: 3.2296 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X