Gin Fish Seafood bar: Λειτούργησε επίσημα για το κοινό και ήμασταν εκεί!


Gin Fish Seafood bar: Λειτούργησε επίσημα για το κοινό και ήμασταν εκεί!

Ποιοι ήταν εκεί...

 

Gin Fish, το νέο seafood bar που κερδίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων πριν καν καθίσεις στο τραπέζι του! Από τον όμιλο 226 Bianca Entertainment που μας έφερε τα γνωστά και αγαπημένα μας Milkbar και Frankie's Social, και την μοναδική ομάδα του Νέον Φάληρο στην διαχείριση και επιμέλεια της κουζίνας. Η ευρηματική θαλασσινή γαστρονομία βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στο κομψό ντεκ του παλιού λιμανιού, ακριβώς πάνω απ’το νερό. Με μαγευτική θέα 360 μοιρών, με φόντο όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου. Σ’ έναν μαγικό και απόλυτα ισορροπημένο σχεδιαστικά χώρο, με κυρίαρχα στοιχεία το λευκό φυσικό μάρμαρο και το χαλκό.

Στο Gin Fish φυσά ένα αεράκι φρέσκο και συγχρόνως σοφιστικέ. Όπως και στο μενού του, το οποίο αναλαμβάνει να μας εισαγάγει στην τέχνη των θαλασσινών. Οι seafood lovers θα το λατρέψουν! Και φυσικά οι aficionados του gin αλλά και των cocktails, θα απολαύσουν ένα ταξίδι γευσιγνωσίας του gin σε "απλές" αλλά "δημιουργικές" μορφές, έτσι όπως μόνο οι mixologists μας ξέρουν να την προσφέρουν.

Το μεγάλο κεντρικό μαρμάρινο μπαρ του σε προσκαλεί να γευτείς τα signature cocktails που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η ομάδα του Gin Fish οποιαδήποτε ώρα της μέρας αλλά κυρίως της νύχτας. Και οι μουσικές  θα σε παρασύρουν, είτε σε χαλαρή ονειροπόληση αγναντεύοντας το γαλάζιο, είτε σε ανεβασμένους ρυθμούς  όσο κυλά η νύχτα.

Στην ανοιχτή, εντυπωσιακή κουζίνα, ντυμένη με γυαλί και μάρμαρο, οι λάτρεις των θαλασσινών θα διαλέξουν με την βοήθεια των έμπειρων σεφ, ανάμεσα σε ολόφρεσκα στρείδια, μύδια, γυαλιστερές, και κάβουρες, τα πιάτα που θα απολαύσουν από άριστης ποιότητας υλικά και με άψογη αισθητική παρουσία.

Περισσότερες φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery...

Tags gin fish seafood bar, food news, κοσμικα, socialite


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1752 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2221 s // Total time: 2.3973 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X