Η πρώτη φωτογραφία επώνυμης μανούλας με την κόρη της μετά τη γέννησή της!


Η πρώτη φωτογραφία επώνυμης μανούλας με την κόρη της μετά τη γέννησή της!

Υπέροχη εικόνα

Πέρασαν μόλις δύο εβδομάδες από τη μέρα που υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της η γνωστή ηθοποιός και μόλις χθες δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία μαζί της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία που όλες οι μαμάδες έχουν σίγουρα στο άλμπουμ των αναμνήσεων. Αμακιγιάριστη, χαμογελαστή και φορώντας ένα λευκό πουκάμισο κρατά στην αγκαλιά της τη μπεμπούλα της που κοιμάται, δείχνοντας μας για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά της μικρής.

"Ohhhh η μικρή Lula", έγραψε η μαμά κάτω από τη φωτογραφία και αμέσως τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή. Την ίδια φωτογραφία κοινοποίησε όμως και ο σύζυγός της σχολιάζοντας: "Η μαμά και η Lula Rose, πόσο όμορφες!", βάζοντας πολλές καρδούλες στο τέλος.

Η Liv Tyler και ο επί χρόνια αρραβωνιαστικός της David Gardner έχουν μαζί ακόμη έναν γιο, τον Sailor, 16 μηνών, όπως διαβάζουμε στο mothersblog.gr. Ο Gardner έχει ακόμη έναν γιο, τον 8χρονο Gray, από προηγούμενο γάμο, ενώ η Tyler με τον πρώην σύζυγό της Royston Langdon έχει ένα γιο, τον 11χρονο Milo.

 

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Tags Liv Tyler, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, David Gardner


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7365 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4513 s // Total time: 3.1878 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X