Κώστας Κόκλας: Οι στιγμές μετά το έμφραγμα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας


Κώστας Κόκλας: Οι στιγμές μετά το έμφραγμα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας

Τι είπε ο ηθοποιός

Συνέντευξη στο περιοδικό "Down town" παραχώρησε ο δημοφιλής  ηθοποιός Κώστας Κόκλας. Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την κατάσταση της υγείας του.

Τι σου είπαν οι γιατροί;
Ότι έπαθα έμφραγμα. Είχα ένα αγγείο που έφραζε εδώ και δέκα χρόνια. Είχα φοβία με τους γιατρούς και ένιωθα μια χαρά στην υγεία μου. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι αυτό το αγγείο έφραζε συνεχώς.
Τι σκέφτηκες όταν άκουσες τη λέξη έμφραγμα;
Δεν χρειαζόταν να το ακούσω από τους γιατρούς, κατάλαβα μόνος μου από την πρώτη στιγμή τι μου είχε συμβεί. Απλώς ήξερα ότι ήμουν πλέον στο νοσοκομείο και εκεί ένιωθα ασφάλεια. Δεν μπορούσα έτσι κι αλλιώς  να κάνω κάτι άλλο. Εκείνη τη στιγμή όλα ήταν στο χέρι τους.
Σου έκαναν αμέσως την επέμβαση;
Ναι, μου πέρασαν ένα ωραιότατο και καινούργιο στεντ, το οποίο θα πρέπει να προσέχω για τους επόμενους τρεις μήνες να αφομοιωθεί από τον οργανισμό μου. Μετά θα είμαι μια χαρά, μου είπαν οι γιατροί. Σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα. Ευτυχώς, αντιμετωπίσαμε όλη την κατάσταση πολύ γρήγορα.
Πότε άρχισες να αισθάνεσαι καλύτερα;
Από τη στιγμή που πήγα νοσοκομείο, μέσα σε ένα τέταρτο ήμουν καλά και όρθιος. Φυσικά, αφού μου έβαλαν το στεντ, έπρεπε να μείνω για κάποιες μέρες μέσα στο νοσοκομείο. Πάντως, από τη στιγμή που μπαίνει στο στεντ στον οργανισμό σου, έχουν τελειώσει όλα και είσαι μια χαρά.

Tags Κώστας Κόκλας, διασημοι, υγεια, εμφραγμα, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7805 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4034 s // Total time: 2.1839 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X