Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από τις διακοπές της στα Άχλα και το τραπέζι για την γιορτή της κόρης της, Μαρίνας


Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από τις διακοπές της στα Άχλα και το τραπέζι για την γιορτή της κόρης της, Μαρίνας

Όλες οι λεπτομέρειες

Η ευτυχία της Ελένης Μενεγάκη δεν κρύβεται. Η ίδια είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της και με την οικογένειά της, βιώνει χαρούμενες στιγμές χαλάρωσης. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα Άχλα μαζί με τους κοντινούς της ανθρώπους και την Κυριακή που μας πέρασε, γιόρτασε την ονομαστική εορτή του καρπού του έρωτά της, με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η μικρή Μαρίνα ήρθε στον κόστο τον Μάρτιο του 2015 και χάρισε την απόλυτη ευτυχία στην παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της. "Να ζήσει το κοριτσάκι μας να το χαιρόμαστε! Το Μαρινάκι μου γιορτάζει!", έλεγε η Ελένη Μενεγάκη σε όσους την περασμένη εβδομάδα την πλησίαζαν στα Άχλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού "YOU" η μητέρα της παρουσιάστριας Ζέτα, ο πατριός της, Στέλιος και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος ταξίδεψαν στην Άνδρο για να γιορτάσουν όλοι μαζί την γιορτή της μικρούλας, όπως και οι μικρές Λάουρα και Βαλέρια Λάτσιου. Εκεί ήταν και οι γονείς του Μάκη Παντζόπουλου, Δημήτρης και Λιλίκα.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε από το πρωί και στο τραπέζι υπήρχαν πολλά εδέσματα για τους καλεσμένους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι το βράδυ. Η μικρή Μαρίνα είχε την τιμητική της και έκλεψε την παράσταση με τα καμώματά της.

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9484 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4408 s // Total time: 2.3891 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X