Συνήθειες που είναι καταστροφικές για τη σχέση σου!


Συνήθειες που είναι καταστροφικές για τη σχέση σου!

Διαβάστε αναλυτικά

Μερικές φορές αρκεί μια αλλαγή σε ορισμένες συνήθειες και τα πράγματα φτιάχνουν ως δια μαγείας. Αν θεωρείτε πως δεν τα πάτε καλά ή πως δεν επικοινωνείτε όσο θα επιθυμούσατε, αναλογιστείτε μήπως τελικά για όλα αυτά ευθύνονται κάποιες συνήθειες που δεν είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Η επικοινωνία σας γίνεται περισσότερο… online αντί πρόσωπο με πρόσωπο και είναι λογικό να μην έχει την ίδια ποιότητα.

Υψώνετε τον τόνο της φωνής και τσακώνεστε με το παραμικρό. Αν σας φταίει κάτι άλλο ή είστε αγχωμένοι, η καλύτερη λύση είναι να αναζητήσετε τρόπους να διαχειριστείτε το άγχος, αντί να ξεσπάτε στους κοντινούς σας. Από την άλλη αν σας έχει ενοχλήσει κάτι βαθύτερο και το εκφράζετε με θυμό με το παραμικρό, είναι καλύτερο να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για να δείτε αν μπορείτε να το λύσετε. Οι συχνοί τσακωμοί ακόμα και για ασήμαντα πράγματα δηλητηριάζουν τη σχέση.

Ενώ συμβιώνετε δεν συζητάτε ποτέ για τα οικονομικά. Όμως η σωστή διαχείριση των κοινών σας χρημάτων είναι σημαντική για να επιβιώσετε σαν ζευγάρι στο ίδιο σπίτι.

Ο ένας από τους δύο δεν βάζει όρια στους παρεμβατικούς γονείς. Συζητήστε ψύχραιμα τι σας ενοχλεί για να βρείτε μια μέση λύση, γιατί η παρέμβαση τρίτων μπορεί να είναι καταστροφική για τη σχέση.

Δεν απολαμβάνετε χρόνο με τον εαυτό σας. Ωστόσο για να έχετε μια υγιή σχέση είναι σημαντικό να κάνετε πράγματα που αγαπάει ο καθένας ανεξάρτητα από τον άλλον.

Πηγή: altsantiri.gr

Tags καταστροφικές συνήθειες, σχεσεις, ζευγαρια, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5506 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2093 s // Total time: 2.7599 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X