"Βούλιαξε" η Μύκονος από τους επώνυμους Κύπριους που κάνουν διακοπές εκεί!


"Βούλιαξε" η Μύκονος από τους επώνυμους Κύπριους που κάνουν διακοπές εκεί!

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Μύκονος αποτελεί έναν πολύ ελκυστικό προορισμό για το καλοκαίρι για αρκετούς επώνυμους Κύπριους, καθώς το νησί μπορεί να συνδυάσει στιγμές χαλάρωσης, όμορφα τοπία και διασκεδαστική νυχτερινή ζωή.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που επέλεξαν το νησί του ανέμου για μία κοντινή, καλοκαιρινή “απόδραση”.

Μεταξύ αυτών είδαμε να το διασκεδάζουν στη Μύκονο το ταλαντούχο δίδυμο σχεδιαστών, NatarGeorgiou, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Δήμος Νατάρ, όπου απόλαυσαν βουτιές αλλά και ξεφάντωμα στο Nammos.

Η Κάτια Θεοδότου βρέθηκε κι εκείνη στο νησί των ανέμων μαζί με την κόρη της, Ελίνα και τον εγγονό της ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και η Έλσα Αναστασιάδου

Τα τρία αδέρφια, Δέσποινα Τζιαπούρα, Νάταλυ Τζιαπούρα και Χρύσανθος Τζιαπούρας απόλαυσαν όμορφες οικογενειακές στιγμές στη Μύκονο και στην παρέα τους βρέθηκε η Έλενα Ανδρέου. 

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε, επίσης, και η Λουιζέλα Μπέρκοβιτς, η οποία παρευρέθηκε στο χλιδάτο γάμο του αγγέλου της Victoria's Secret και του ελληνικής καταγωγής συντρόφου της!

Η Ήβη Κυπριανού και ο σύζυγός της Αλέξης Ζαχαρίου πέρασαν όμορφες στιγμές στη Μύκονο, ενώ στην παρέα τους βρέθηκαν η Ιωάννα Μαρία Ηλιάδου και ο σύζυγός της, Γιάννης Γεωργουλλάς.

Tags Μύκονος, Διακοπές, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1303 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2939 s // Total time: 2.4242 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X