Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για το μακελειό στην Αγ. Νάπα


Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για το μακελειό στην Αγ. Νάπα

Ενώπιον του Δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους, οδηγείται εκ νέου σήμερα το ζεύγος που είχε συλληφθεί την περασμένη βδομάδα για το μακελειό στην Αγία Νάπα.

Κατά τη διαδικασία, αναμένεται να ακουστούν νέα στοιχεία, μετά την κατάθεση και την παραδοχή του ζεύγους ότι φιλοξένησε τους εκτελεστές και τους μετέφερε από και προς τον τόπο του εγκλήματος. Νέα στοιχεία, φέρεται, επίσης, να προκύπτουν και από την ανάκριση του Σέρβου φρουρού του Καλοψιδιώτη, ο οποίος βαραίνεται με σκιές για τη σχέση του με τους δράστες.

Η κατάθεση του ΜΜαδίτη

Χθες κατέθεσε ο ΜΜαδίτης, Γιώργος Χαραλάμπους, ο οποίος είχε βρισκόταν το βράδυ της 23ης Ιουνίου στο εστιατόριο με τον Φάνο Καλοψιδιώτη και είχε τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χαραλάμπους περιέγραψε στους ανακριτές τα όσα βίωσε μερικά λεπτά πριν τη διάπραξη του τετραπλού φονικού. Ο Χαραλάμπους, ο οποίος είχε αιφνιδιαστεί από την ταχύτητα των γεγονότων, φέρεται να μην χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο είχε μαζί του.

Έρευνες και στα Κατεχόμενα

Άφαντος παραμένει, στο μεταξύ, ο Αλβανός εκτελεστής, ενώ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πολίτης" οι έρευνες επεκτάθηκαν και στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Τουρκοκύπριοι ενημερώθηκαν για την υπόθεση μέσω των Ηνωμένων Εθνών και η αστυνομία του ψευδοκράτους, διεξήγαγε έρευνες σε σπίτι ατόμου, το οποίο σχετίζεται με τους τέσσερις συλληφθέντες. Τον εν λόγω άτομο, διαμένει στις ελεύθερες περιοχές, αλλά διατηρεί ταυτόχρονα και σπίτι στα κατεχόμενα.

Tags φόνος, αγια ναπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6033 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3052 s // Total time: 2.9085 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X