Ο Νίκος Μουρατίδης ξεσπά και υποστηρίζει την Νωαίνα: "Βγήκαν όλες του κατηχητικού, οι σεμνότυφες, οι…"


Ο Νίκος Μουρατίδης ξεσπά και υποστηρίζει την Νωαίνα: "Βγήκαν όλες του κατηχητικού, οι σεμνότυφες, οι…"

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του blog

Ο Νίκος Μουρατίδης πριν λίγη ώρα, τοποθετήθηκε μέσα από το προσωπικό του blog για την πολυσυζητημένη πράξη της Νωαίνα, που έδειξε τα οπίσθιά της στον αέρα του X - Factor.

Χθες, η παίκτρια που αποχώρησε από το talent show, απασχόλησε σημαντικά τα μέσα, τόσο με την κίνησή της, όσο και με όσα δήλωσε μετά. Σήμερα ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, αποφάσισε να πει τη δική του άποψη για τη νεαρή τραγουδίστρια και μέσα από το nikosonline έγραψε ένα κείμενο με τίτλο "Την γουστάρω την τύπισσα…".

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε: "Κάποτε, όσο πιο προκλητικοί ήταν οι καλλιτέχνες, τόσο το καλύτερο για τους fans. Τώρα, αν κάποιος καλλιτέχνης κάνει κάτι τόσο δα προκλητικό, πλακώνουν όλες του κατηχητικού, οι σεμνότυφες, οι μικροαστές, οι κομπλεξικοί και οι συντηρητικοί και αρχίζουν το κήρυγμα περί ηθικής και political correct!

Άσε με κάτω κουκλίτσα μου. Δεν θέλουμε καλλιτέχνες δημόσιους υπαλλήλους. Φτάνει. Πήξαμε στον δημόσιο υπάλληλο σ’ αυτήν την χώρα. Θέλουμε τρέλα, θέλουμε πρόκληση, θέλουμε ανατροπές και εκπλήξεις… Γι’ αυτό και γουστάρουμε Λάκη Γαβαλά.

Διαβάζω σε διάφορα σεμνότυφα blogs: "Εκτός εαυτού η πρώην παίκτρια του X- Factor! Απαντά με βωμολοχίες και στοχοποιεί τους κριτές".

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Στην πρώτη εμφάνιση της η Νωαίνα τραγούδησε το "Bad things" και ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του σχολίασε πως ερμηνευτικά δεν ήταν ούτε παιχνιδιάρα ούτε σέξι, όπως "σήκωνε" το κομμάτι. Δηλαδή; Σαν να της έλεγε ότι δεν έδειξε βυζί και κώλο. Χα!

Η Νωαίνα διαμαρτυρήθηκε… και στη συνέχεια έγινε πιο παιχνιδιάρα προκαλώντας τον Σάκη Ρουβά… Κάτι που πέρασε σαν χαριτωμενιά χωρίς να δοθεί περαιτέρω έκταση. Στα παρασκήνια όμως η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από αυτό, με την Νωαίνα να κατεβάζει το παντελόνι της, θέλοντας να δείξει τα οπίσθια της στην κάμερα. Σοκ στους ηθικούς και σοβαροφανείς παρευρισκόμενους. Ακολούθησε η αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους (σιγά βρε Θεοφάνους μην σου ταράξει τα Χριστιανικά ήθη), αλλά και η απάντηση της Νωαίνας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρώτη Γραμμή": "Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κώλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο…".

Χαχαχαχαχαχα… Την γουστάρω την τύπισσα, γιατί και φωνή έχει και τσαμπουκά…… Σαν δεν ντρέπεσαι παλιοκόριτσο που κατεβάζεις το παντελόνι σου μπροστά στον χορηγό! Ντροπή!!!".

Πηγή: youweekly.gr

Tags ΝΩΑΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, Νίκος Μουρατίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1870 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3959 s // Total time: 2.5829 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X