30 συναυλίες και 6 μουσικά φεστιβάλ για τον Ιούλιο!


30 συναυλίες και 6 μουσικά φεστιβάλ για τον Ιούλιο!

Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού έχει στο πρόγραμμά του μουσικές επιλογές σχεδόν κάθε μέρα!

Δίνουμε και φέτος ραντεβού σε χωριά, πάρκα, πλατείες, ανοιχτά θέατρα, μουσικές σκηνές και καλοκαιρινά μαγαζιά, εντός και εκτός πόλης, για να ακούσουμε ζωντανή μουσική, να αποθεώσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κύπρο, ή που αγαπούν να επιστρέφουν συχνά εδώ, να δούμε φίλους και γνωστούς, να σιγοτραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να πιούμε, να φλερτάρουμε, να γελάσουμε, να ιδρώσουμε, να ξεφαντώσουμε, έτσι απλά για να 'χουμε βρε αδερφέ κάτι να θυμόμαστε από το φετινό καλοκαίρι.

Εδώ θα την βγάλουμε λοιπόν τον Ιούλιο, σ' αυτές τις συναυλίες!

Master Tempo
Το ντουέτο που ραπάρει και απογειώνει τις μεγάλες επιτυχίες, πάει Λεμεσό! Συγκεκριμένα την Παρασκευή 1 Ιουλίου, οι Master Tempo θα εμφανιστούν στο Captain's Cabin στην παραλία του Lady's Mile στη Λεμεσό για να ξεσηκώσουν και να παρασύρουν τους fans τους σε ένα ατέλειωτο party πάνω στην άμμο.
Είσοδος €10 με 1 ποτό. Πληροφορίες 96200300.

Ελένη Πέτα
Η Ελένη Πέτα, με αφορμή το νέο της κομμάτι "Το Δώρο" σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου ξεκινά μια νέα σειρά παραστάσεων, που κάνει μάλιστα στάση και στην Κύπρο.
Στην Κύπρο λοιπόν και συγκεκριμένα στο Vinylio Wine Etc η Ελένη Πέτα, επιλέγει να τραγουδήσει από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου, δίνοντας έμφαση στο ελληνικό ρεπερτόριο τόσο στο δικό της όσο και μεγάλων Ελλήνων κλασικών συνθετών. Ειδικότερα, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από τη δική της προσωπική δισκογραφία, κομμάτια που αγαπήσαμε και που θα θέλαμε να ξαναθυμηθούμε. Μαζί της ο εξαιρετικός μουσικός Νάσσος Σωπίλης στο πιάνο. Επιμέλεια Προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου.
Παρασκευή 1 Ιουλίου, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 21.30. Πληροφορίες 96810119.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο Time Out Cyprus.

Tags go out, music, concert, Master Tempo, ελενη πετα, μουσικη, συναυλια, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1322 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4219 s // Total time: 2.5541 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X