Στον "πάγο" η άδεια κυνηγιού σε 14χρονους


Στον "πάγο" η άδεια κυνηγιού σε 14χρονους

Την προσωρινή απόσυρση πρόνοιας για άδεια κυνηγιού σε 14χρονους, αποφάσισε η Κυβέρνηση.  

Σύμφωνα με δηλώσεις του Λειτουργού Ταμείου Θύρας, Πέτρο Αναγιωτού, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "Πρωτοσέλιδο", ανέφερε ότι μερικοί δεν συμμερίζονται την φιλοσοφία τους, ότι δηλαδή το κυνήγι είναι ένα άθλημα το οποίο δεν αφορά μόνο τους νεαρούς. "Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και φιλοσοφίες όσον αφορά το θέμα αυτό" και προσθέτει ότι "εαν στο μέλλον επανέλθει το εν λόγω θέμα, τότε θα υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη συζήτηση".

Υπενθυμίζεται ότι, η απόσυρση της πρόνοιας για του 14χρονους αλλάζει άρδην τα δεδομένα. Οι Επιτροπές Περιβάλλοντος και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής, άρχισαν την μελέτη του νομοσχεδίου και των κανονισμών, για την προστασία των άγριων πτηνών και του θηράματος, εν μέσω επικρίσεων από οργανώσεις, ότι δεν έγινε δημόσια διαβούλευση.
Οι δύο Επιτροπές, ζήτησαν την δημοσιοποίηση στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας θήρας, των νομοθετημάτων και θα συνεχίσει την μελέτη σε δεκαπέντε μέρες.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Αδάμος Αδάμου, επεσήμανε ότι ακόμη δεν ξεκίνησε η διαδικασία τιμωρίας από τις Βρυξέλλες στην καθυστέρηση υιοθέτησης της ευρωπαϊκής οδηγίας, για την προστασία των άγριων πτηνών και του θηράματος, ενώ ανησυχία για το ενδεχόμενο η πρόνοια να επανέλθει αργότερα του για την απόσυρση της πρόνοιας εξέφρασε ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.

Tags ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8620 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3852 s // Total time: 2.2472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X