Τα αρώματα Boss συνεργάζονται με έξι από τους καλύτερους παγκόσμια αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές


Τα αρώματα Boss συνεργάζονται με έξι από τους καλύτερους παγκόσμια αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές

Νέα καμπάνια με σύνθημα \"SUCCESS ISN’T BORN. IT’S MADE\"

Τα αρώματα Boss ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με έξι παγκόσμια αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές, ώστε να σηματοδοτήσουν την έναρξη της καινούργιας καμπάνιας για το απόλυτο αντρικό άρωμα Boss Bottled. Ο Άγγλος επιθετικός Daniel Sturridge, ο Γερμανός αμυντικός Mats Hummels και ο Ισπανός μέσος Isco αφήνουν για λίγο τις ποδοσφαιρικές τους στολές και ντύνονται με αντρικά ρούχα Boss για χάρη της παγκόσμιας καμπάνιας. Ο James Rodriguez, ο Yohan Cabaye και ο Robin van Persie λαμβάνουν μέρος σε καμπάνιες στη Λατινική Αμερική, στην Ασία, στη Γαλλία και στην Ολλανδία.

Η καμπάνια με σύνθημα "SUCCESS ISN’T BORN. IT’S MADE" είναι η τέταρτη στη σειρά ποδοσφαιρική καμπάνια του ΒOSS η οποία πραγματοποιείται κάθε εξάμηνο, και αποτυπώνει τη μοναδική ποιότητα που απαιτείται για να πετύχεις στο παιχνίδι της ζωής. Εμπνευσμένη από την ασύγκριτη πορεία και φιλοδοξία του άντρα BOSS που καθορίζει τα επιτεύγματα του, η καμπάνια υπερασπίζει την ιδέα ότι η επιτυχία είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πίστης στον εαυτό σου, στην επιδίωξη των στόχων σου,  στο να μένεις συγκεντρωμένος και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Μια φθαρμένη δερμάτινη μπάλα ποδοσφαίρου δίνει το έναυσμα για την ιστορία της ζωής ενός ποδοσφαιριστή που τον έκανε να είναι ο άντρας που είναι σήμερα. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε από τον φωτογράφο μόδας Rick Guest. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά απέναντι από διάφορα ποδοσφαιρικά στοιχεία όπως είναι οι θέσεις του γηπέδου και το τούνελ εισόδου.  Το κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία συνδέεται με την προσωπική επιτυχία του κάθε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το σκηνικό στα αποδυτήρια είναι συνώνυμο με την προετοιμασία για τη νίκη και επιλέχθηκε ως φόντο για τη παγκόσμια καμπάνια.

Στα σύντομα ψηφιακά βίντεο που επιμελήθηκε ο Chris Read, με τη συνοδεία μουσικής που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την καμπάνια ο Golden Hum, οι ποδοσφαιριστές αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να έχουν μια πετυχημένη καριέρα. Καθώς μοιράζονται την ιστορία τους, ο θεατής μέσα από τα βίντεο μπορεί να δει και να αντιληφθεί μικρά αποσπάσματα από τον τρόπο σκέψης του κάθε ποδοσφαιριστή. Στα βίντεο αποτυπώνεται η φιλοδοξία, η αποφασιστικότητα και η αφοσίωση τους στο να πετύχουν τα όνειρα τους και να γίνουν οι άντρες – ποδοσφαιριστές που είναι σήμερα.

Η καμπάνια θα τρέχει κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού τουρνουά ποδοσφαίρου και θα διαφημίζεται στο κοινωνικά δίκτυα του Hugo Boss με την ένδειξη hashtag: #SuccessIsMade.

BOSS BOTTLED. UNLIMITED
Μια δυναμική συγχώνευση του ανδρισμού και της εμπιστοσύνης με επίκεντρο τις αξίες του BOSS, που είναι η κομψότητα και το στυλ. Το Boss Bpttled κατάφερε να ενθαρρύνει τους άντρες στο να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους για πάνω από 15 χρόνια. Προς τιμή αυτής της επιτυχημένης πορείας, το Boss Bottled Unlimited θα αποτελέσει μόνιμο στοιχείο για τη συλλογή των αρωμάτων Boss Bottled. Μια μοντέρνα διασκευή του κλασικού αρώματος, που έχει ως βάση αναζωογονητικές πράσινες νότες, από ανάλαφρο ανανά και διαχρονικό σανταλόξυλο, έχει σκοπό να ενδυναμώσει τον άντρα Boss να πετύχει το στόχο του και να του δώσει κίνητρο να συνεχίσει τις επιτυχίες στη ζωή του.

Tags boss, BOSS HUGO UNLIMITED, Boss Bottled, perfume, beauty, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0593 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3778 s // Total time: 2.4372 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X