Νωαίνα: Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις της! [βίντεο]


Νωαίνα: Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις της! [βίντεο]

Η επίθεση στην Ευαγγελία Αραβανή

Το πρόσωπο της βραδιάς έγινε χθες η Νωαίνα από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα. Η ταλαντούχα -αναμφισβήτητα- και αντισυμβατική κατά πολλούς Νωαίνα όταν ρωτήθηκε από τον Σάκη Ρουβά που έχει βάλει στο χθεσινό live  το μουστάκι σήμα κατατεθέν της δεν θέλησε να το δείξει και στα παρασκήνια όταν η Ευαγγελία Αραβανή της έκανε την ίδια ερώτηση απάντησε πως αν αποχωρήσει θα το δείξει. 

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα άφησε τους πάντες άφωνους όταν γύρισε την πλάτη της και κατέβασε το παντελόνι της αποκαλύπτοντας σχεδόν πλήρως τα οπίσθιά της στον τηλεοπτικό αέρα του πετυχημένου show. Και μάλλον αυτό της στοίχισε και την παραμονή της στο παιχνίδι αφού βγήκε υποψήφια και υποστηρίχτηκε μόνο από την coach της Πέγκυ Ζήνα.  Η ίδια, αρκετά ψύχραιμη, με δεδομένο αυτό που συνέβη ήρθε να μας βρει λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Ψύχραιμη, αλλά ιδιαίτερα κουρασμένη με τα ψηλοτάκουνα στα χέρια περπατούσε ξυπόλητη και έφτασε κοντά μας με χαμόγελο. "Όταν είσαι ροκ, είσαι ροκ σε όλα" μας είπε και συνέχισε: "Ήταν κάτι αυθόρμητο και δεν κατάλαβα οτι κατέβηκε τόσο το παντελόνι και πολλοί καταλαβαίνω πως μπορεί να προσβλήθηκαν".

Κατόπιν, η Νωαίνα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ένα status στο οποίο δικαιολογεί τη χθεσινοβραδινή της ενέργεια ενώ παράλληλα επιτίθεται και στην Ευαγγελία Αραβανή.

Tags ΝΩΑΙΝΑ, X-Factor, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1025 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3934 s // Total time: 3.4958 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X