Η πρώτη συνέντευξη του αδερφού του Παντελίδη


Η πρώτη συνέντευξη του αδερφού του Παντελίδη

“Αν ήταν εδώ ο Παντελής θα…”

Λίγες ώρες πριν την αποψινή απονομή για πρώτη φορά στην ιστορία σε καλλιτέχνη μετά τον θάνατο του, στον Παντελή Παντελίδη, που θα βραβευτεί στην κατηγορία «Άνδρες καλλιτέχνες της χρονιάς» στα Mad Video Music Awards, τα συναισθήματα στη γειτονιά του αδικοχαμένου τραγουδιστή είναι ανάμεικτα!

Τα τραγούδια του παίζουν δυνατά στην καφετέρια του αδερφού του, και μοιάζουν να σκεπάζουν τον πόνο…Σήμερα όμως, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, έχουν γιορτή, γιατί ο Παντελής, λίγους μήνες μετά το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο και του έκοψε το νήμα της ζωής, βραβεύεται σαν να ήταν εδώ.

Η Freddo συνάντησε τον αδερφό του, Τριαντάφυλλο, στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρεί η οικογένεια και συνομίλησε μαζί του, Στο χέρι του νεαρού, το πρόσφατο τατουάζ που έκανε με το βλέμμα του αδερφού του, είναι το πρώτο που παρατηρούμε. Οι φωτογραφίες του Παντελή μέσα στο πρακτορείο βρίσκονται παντού: "Θα παραλάβω εγώ το βραβείο, μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Δεν έχω προετοιμάσει τι θα πω… Θα μιλήσω αυθόρμητα, μέσα από την καρδιά μου. Αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα έκανε και ο Παντελής". Λίγο πριν φύγουμε, ο Τριαντάφυλλος μας δίνει ένα μπρελόκ με το όνομα του αδερφού του. Η οικογένεια θέλει ο κόσμος να μην ξεχάσει τον Παντελη και προσπαθεί να διατηρήσει τη μνήμη του ζωντανή με κάθε τρόπο.

Στην καφετέρεια, δίπλα από το πρακτορείο της οικογένειας, κάθεται μόνος του και σκεπτικός ένας νέος. Σιγοτραγουδάει τις επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη. Είναι ένας από τους κολλητούς φίλους του, που ενώ αρχικά όταν τον προσεγγίζουμε είναι επιφυλακτικός, όταν τον ρωτάμε για τον τραγουδιστή και την αποψινή απονομή μετατρέπεται σε χείμαρρο. "Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου! Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλως των εποχών. Το ήθος, οι αξίες, οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και πορεύτηκε, σε συνδυασμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του που ήταν μέσα από την ψυχή του, τον καθιστούν  τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη! Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί ήταν αυθεντικός. Μου είναι πολύ δύσκολο να χωνέψω τον χαμό του! Έρχομαι εδώ και πίνω τον καφέ μου κάθε απόγευμα".

Όπως αποκάλυψαν, η οικογένεια αποφάσισε το βραβείο του Παντελή Παντελίδη, αφού το βάλουν για λίγο δίπλα στο μνήμα του, μετά θα το βάλουν προθήκη σε ένα από τα δύο μαγαζιά της οικογένειας!

Πηγή: youweekly.gr

Tags Παντελής Παντελίδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3357 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8376 s // Total time: 3.1733 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X