Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας! [βίντεο]


Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας! [βίντεο]

Ποιος παίρνει τη θέση του;

"Φτάσαμε στο τέλος και για φέτος. Θα κρατηθώ, δε θα συγκινηθώ. Να ευχαριστήσουμε όλους τους τηλεθεατές που στηρίζουν και στήριξαν αυτά τα έξι χρόνια αυτήν την προσπάθεια. Να ευχαριστήσω πολύ τηΦαίη. Ήταν και είναι εξαιρετική συνεργάτης, σύντροφος και παρουσιάστρια. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό. 50-50 είναι. Να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς… Είναι πολύ σημαντικό ένα πρόγραμμα να είναι στην κορυφή της προτίμησης. Θα τα πούμε τον Οκτώβριο κανονικά. Η εκπομπή συνεχίζεται και η ζωή συνεχίζεται. Ήταν δύσκολη χρονιά για εμάς σε προσωπικό επίπεδο. Συνέβησαν πάρα πολλά άσχημα… Καλό καλοκαίρι", με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε χθες ο Γιώργος Λιάγκας το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ήταν η τελευταία εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο θέλουν το παρουσιαστή να μην συνεχίζει του χρόνου στο "Πρω1νό" και στο πλάι της συζύγου του, Φαίης Σκορδά.

Με την εν λόγω αποχώρηση ασχολήθηκαν σήμερα και στην εκπομπή«Αποκαλυπτικά», καθώς η Νάνσυ Νικολαΐδου ανέφερε on air τις πληροφορίες που εξασφάλισε μετά από ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή. "Είναι η πρώτη φορά που αυτή η επιθυμία του φαίνεται να την αντιμετωπίζει το κανάλι και να δέχεται να την ακούσει. Συζητάνε οι δύο πλευρές, ακόμη τίποτα δεν είναι δεδομένο, συζητάει να κάνει άλλα πράγματα του χρόνου», ανέφερε η τηλεκριτικός. Στην συνέχεια τόνισε πως ο παρουσιαστής συζητάει με τον Ant1 για το "Dancing With All Stars" και να καθίσει στην κριτική επιτροπή στην θέση του Γιάννη Λάτσιου και για την παρουσίαση κάποιου late night talk show.

Ωστόσο, ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε πως ο Ant1 μου θέλει να κάνει ένα βραδινό show με τον Γιώργο Λιάγκα, Πέτρο Κωστόπουλο και Γρηγόρη Αρναούτογλου και η εκπομπή θα ονομάζεται "Οι 3 σωματοφύλακες"

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: youweekly.gr

 

Tags γιωργος λιαγκας, φαιη σκορδα, πρωινο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1252 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3596 s // Total time: 2.4847 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X