Sani Marina: Ένας γαστρονομικός & shopping προορισμός


Sani Marina: Ένας γαστρονομικός & shopping προορισμός

Με βραβευμένα εστιατόρια, ενημερωμένες boutique και υπέροχο περιβάλλον η μαρίνα του Sani Resort στη Χαλκιδική αποτελεί έναν υψηλής αισθητικής προορισμό!  

Από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς, η Χαλκιδική ικανοποιεί κάθε γούστο. Είτε επιλέξεις να μείνεις σε κάποιο πολυτελές resort, είτε να κάνεις πιο χαλαρές διακοπές πρέπει να επισκεφθείς έστω και μια φορά τη Sani Marina. Είναι ένας μοναδικός προορισμός που θα σε καταγοητεύσει καθώς συνδυάζει την γαστρονομία με το shopping.

FOOD FOR THOUGHT
Η Sani Marina Piazza έρχεται να δώσει στην έννοια της ποιότητας και της καλοπέρασης καινούργιο νόημα, ενώ έχει το αποκλειστικό προνόμιο να βρίσκεται στην καρδιά της πιο κοσμοπολίτικης πολιτείας, του Sani Resort.  Είναι η επιτομή της καλής ζωής, μιας και πλαισιώνεται ιδανικά από εστιατόρια με διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, ελληνικές ταβέρνες και ουζερί, μπαρ και καφέ.


ASIAN
Η νέα είσοδος στην γαστρονομική σκηνή του Sani Resort αναδύει εξωτικά αρώματα και γεύσεις της Ανατολής. Με signature dishes όπως τα Dim Sum, το μενού του καινούργιο εστιατορίου στη Sani Marina είναι επηρεασμένο από την Ταϋλάνδη, την Κίνα και την ευρύτερη Ασία ενώ δεν απουσιάζουν τα κλασικά Καντονέζικα πιάτα, τα sushi rolls, τα αυθεντικά noodles και τα φρέσκα θαλασσινά.


ΝΤΟΜΑΤΑ
Είναι ένα από τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, σύμφωνα με το αγγλικό Conde Nast Traveller, και ο σεφ της, Χρύσανθος Καραμολέγκος, ένας από τους πέντε πιο δημιουργικούς Έλληνες σεφ, σύμφωνα με τα ελληνικά γαστρονομικά κριτήρια. Στην Ντομάτα, σαν σύγχρονος μάγος, ο Καραμολέγκος καινοτομεί γευστικά, με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα στο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια, στο μενού του συμπεριλαμβάνει και πιάτα τα οποία υμνούν την επιστροφή στις αξίες του υγιεινού φαγητού.


KATSU
Το κοσμοπολίτικο Katsu Japanese restaurant αποτελεί τον απόλυτο προορισμό στη γαστρονομία και τη διασκέδαση, μιας και θεωρείται το πιο δημοφιλές διεθνές εστιατόριο της Χαλκιδικής και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Βραβευμένο από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, και με Χρυσό Σκούφο από το Αθηνόραμα, το Katsu παρουσιάζει μια εντυπωσιακή fusion γιαπωνέζικη κουζίνα που αξίζει να δοκιμάσεις.


ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΟΣ
Παραδοσιακά πιάτα και νόστιμοι ουζομεζέδες για μεσημεριανές ή βραδινές απολαύσεις που μυρίζουν Ελλάδα σε μαγεύουν. Φιλική ατμόσφαιρα, εξαιρετικό service και τέλεια σπιτικά γλυκά του κουταλιού σε ένα περιβάλλον… ελληνικό.


ΒΟΣΠΟΡΟΣ GRILL HOUSE
Μυρωδάτα ψητά, φρέσκιες τηγανιτές πατάτες και ολόφρεσκες σαλάτες, συνοδεία σπιτικού κρασιού, είναι κάποιες από τις γευστικές αρετές αυτής της παραδοσιακής ταβέρνας, μαζί με τον κήπο της φυσικά που είναι ό,τι πιο δροσερό για τις ζεστές καλοκαιριάτικες μέρες.


MACARONI
Το ιταλικό εστιατόριο της μαρίνας προσφέρει ιταλικές λιχουδιές και μεσογειακές προτάσεις με ιταλικές πινελιές, μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά, με ιδανική ατμόσφαιρα για τους μεγάλους. Δημιουργικό ιταλικό μενού με φρεσκοψημμένες πίτσες, νόστιμες μακαρονάδες, υπέροχα γλυκά και μια σωστά ενημερωμένη λίστα κρασιών.
 

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΑΛΕΞΗΣ
Βραβευμένη ως η καλύτερη ταβέρνα στην Χαλκιδική, ο Αλέξης για πάνω από 15 χρόνια προσφέρει την ίδια υψηλή ποιότητα σε όλα του τα πιάτα. Το πιο φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, σαλάτες και λιχουδιές –κάποιες δικής του έμπνευσης– σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το ελληνικό ταμπεραμέντο.


ERGON DELI
Ξεκίνησε την ημέρα με ένα παραδοσιακό ελληνικό καφέ. Αργότερα, συνέχισε με  μεζέδες για ούζο ή κρασί και απόλαυσε τη λαμπερή ατμόσφαιρα και τη θέα στη μαρίνα.


SEA YOU BAR
Ειδυλλιακές μουσικές, εξαιρετικά κοκτέιλ και μία ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Το Sea You αποτελεί το ιδανικότερο σημείο για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα, ενώ υπόσχεται συναρπαστικές βραδιές, αλλά και lounge «θαλασσοθεραπείες» το μεσημέρι στις αναπαυτικές σεζλόνγκ της παραλίας που βρίσκεται μπροστά του.


MOJITO BAR
Με έντονο μουσικό παλμό και απίστευτη θέα στη μαρίνα, το Mojito είναι ιδανικός προορισμός από το απόγευμα, συνοδεύοντας το ποτό σου με ελαφρά σνακ, μέχρι το βράδυ με σαμπάνια και κοσμοπολίτικα κοκτέιλ.
 

CREPERIE
Ένας χώρος χαλάρωσης για όλη την οικογένεια, όπου τα παιδιά είναι οι επίτιμοι καλεσμένοι μιας και υπάρχει άπλετος χώρος για να παίζουν ελεύθερα. Οι επιλογές κινούνται από ομελέτες το πρωί και τοστ, μέχρι σαλάτες, παγωτά, κρέπες, γλυκά, σνακ και μυρωδάτους καφέδες.


PATISSERIE
Ο μυρωδάτος φούρνος και ζαχαροπλαστείο της μαρίνας σε υποδέχεται με τα πιο νόστιμα ψωμάκια, γλυκά και παγωτά. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, η Patisserie υπόσχεται στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης για σένα και την οικογένειά σου.
 

SHOPPING THERAPY
Το shopping των διακοπών αποκτά άλλες διαστάσεις στη μαρίνα της Σάνης η οποία διαθέτει μοναδικής αισθητικής καταστήματα με δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών. Ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα που εντυπωσιάζουν.


ΑPOELLA
Εδώ θα ανακαλύψεις μια ιδιαίτερη και προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών μόδας. Βrands όπως HEIDI KLEIN μαγιό, ATHENA PROCOPIOU, MARY KATRANTZOU beachwear, καθώς και μία μοναδική συλλογή γυαλιών ηλίου αλλά και κοσμημάτων από όλο τον κόσμο θα σε μαγέψουν.
 

NOTOS GALLERIES
Φιλοξενεί τα πιο γνωστά ελληνικά και διεθνή brands στο χώρο της μόδας για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, όπως RALPH LAUREN, LACOSTE, GANT, TRUSSARDI, LA MARTINA, BARBOUR κ.α. Εκεί θα βρεις και μεγάλη γκάμα καλλυντικών όπως CHANEL, HERMES, LANCASTER, CLARINS, NARCISO RODRIGUEZ, BVLGARI, KENZO, κ.α.

TRES DOUX
Στον ιδιαίτερο και μοντέρνο χώρο του καταστήματος θα ανακαλύψεις υψηλής ποιότητας εσώρουχα και μαγιό. La perla, Moschino, Andres Sarda, Shell Belle, Cossabella, Eberjey, Naory, Maaji, Fashino & Mimi Holiday είναι μερικά από τα brands που φιλοξενούνται.
 

THALIA EXARCHOU
Δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος εδώ και 30 χρόνια. Εκείνο που χαρακτηρίζει τη δουλειά της, είναι η κεντρική ιδέα του σχεδιασμού, η διαχρονικότητα των κοσμημάτων και η μοναδικότητα του κάθε αντικειμένου με την ανάλογη προσαρμογή στις εκάστοτε επιταγές της μόδας και της εποχής.
 

AMAZONIA
Το κατάστημα, διαθέτει την top συλλογή μαγιό και αξεσουάρ από τους πιο trendy σχεδιαστές όπως: FLAVIA PADOVAN, ΜΕLISSA ΟDABASH, AQUA BENDITA, AGOGOA, CAMILA, DESPI, CIA MARITIMA, DEHA, HARDFORD, HAVAIANAS, κοσμήματα APARTE, καλλυντικά AGEMA, SHERIFF & CHERRY γυαλιά ηλίου και άλλα πολλά.


AESTHETIC
Στο κατάστημα αυτό έχεις να επιλέξεις μεταξύ των brand TOMMY HILFIGER, LA MARTINA, GIANFRANCO,  μαγιό FERRE, DESIGUAL, μαγιό  VITAMIN Α, MISS SIXTY & PEPE JEANS. Επίσης θα βρεις υποδήματα, παιδικά ρούχα US POLO ASSN, παιδικά παπούτσια AGATHA RUIZ DE LA PRADA, και CROCS.
 

POSH
Το Posh μπορεί να αποτελέσει το όνειρο των fashionistas σε ένα resort. Το κατάστημα διαθέτει πάντα μία εξαιρετικά προσεγμένη συλλογή με πολλά από τα καλύτερα και πιο γνωστά brands, συμπεριλαμβανομένων των Dolce&Gabbana, HUGO BOSS, GANT, Ralph Lauren, MARINA YACHTING, MOSCHINO, Juicy Couture, GUESS, JUST CAVALLI, ΙΟΑΝΝΑ KOURBELA, κ.α.

Tags sani marina, Sani Resort, χαλκιδικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7306 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2502 s // Total time: 2.9809 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X