Ikos Resorts: Διακοπές χωρίς πορτοφόλι


Ikos Resorts: Διακοπές χωρίς πορτοφόλι

Μια all-inclusive εμπειρία διακοπών στη Χαλκιδική, πολλών αστέρων και  υψηλών προδιαγραφών!  

Ξεκίνησαν την λειτουργία τους του καλοκαίρι του 2015 και κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να καινοτομήσουν. Τα Ιkos Resorts εισήγαγαν ένα μοναδικό προϊόν στη Μεσόγειο επαναπροσδιορίζοντας την κλασσική αντίληψη για τον σύγχρονο ταξιδιώτη που επιλέγει την πολυτέλεια και προσφέροντας all-inclusive premium υπηρεσίες, συνδυάζοντας την ασφάλεια και σιγουριά των παραδοσιακών all-inclusive τιμών με την υψηλή ποιότητα και πολυτέλεια των εξατομικευμένων διακοπών. Η δημιουργία του Infinite Lifestyle all-inclusive concept δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται στην καρδιά και των δύο ξενοδοχειακών μονάδων του Ikos, του Ikos Oceania και του Ikos Olivia.

 

H φιλοσοφία
Στόχος των ikos resorts είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα οφέλη ενός all-inclusive πακέτου σε συνδυασμό με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τις γευστικές προτάσεις σεφ βραβευμένων με αστέρια Michelin, τις υπηρεσίες spa της Anne Semonin και μία πληθώρα 300 διεθνών και τοπικών οίνων, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, την επαναστατική ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας των παραδοσιακών all-inclusive διακοπών και της ελευθερίας που προσφέρει η εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών στα Ikos Resorts.

 

Μια άλλη καινοτομία είναι το «Dine Out», σύμφωνα με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να δειπνήσουν εκτός των χώρων των ξενοδοχείων σε επιλεγμένες ταβέρνες της περιοχής ως μέρος του all-inclusive πακέτου. Επίσης σημαντικά είναι η 24ωρη υπηρεσία Room Service, οι επώνυμες ετικέτες ποτών στο μίνι μπαρ του υπνοδωματίου, τα Signature Cocktaisl στα μπαρ των Ikos διά χειρός του βραβευμένου mixologist Αριστοτέλη Παπαδόπουλου και το αξεπέραστο service στην παραλία και στις πισίνες.

 


Ikos Olivia
Bρίσκεται στον Τορωναίο κόλπο της Χαλκιδικής και εκτείνεται σε μια έκταση 90 στρεμμάτων γεμάτη αιωνόβια ελαιόδεντρα. Ο κομψός σχεδιασμός του συνδυασμένος με τη διακριτικής πολυτέλεια, προσφέρουν ένα ζεστό καλωσόρισμα και στον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Ευρύχωρα δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόου χαρίζουν απεριόριστη θέα προς το δροσερό καταπράσινο τοπίο που εκτείνεται μέχρι το πέλαγος, τους υπέροχους, περιποιημένους κήπους και τις πισίνες αποκλειστικής χρήσης, αλλά και τις άνετες βεράντες. Πρόκειται για την επιτομή της σύγχρονης κομψότητας. Αν και το Ikos Olivia κατασκευάστηκε μόλις το 2015, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εργασίες επέκτασης του θερέτρου. Προστέθηκαν σουίτες-μπάνγκαλοου δύο δωματίων και το παραλιακό μέτωπο έχει διευρυνθεί, με σκοπό να εξασφαλιστεί η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών για μεγαλύτερες οικογένειες.
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΜΑ: Κτισμένο δίπλα στη θάλασσα το Ikos Olivia διαθέτει μια πισίνα φυσικού σχεδιασμού με μπαρ μέσα στο νερό, μια κεντρική πισίνα μεγέθους 450 m² και μια εντυπωσιακή ιδιωτική πισίνα μεγέθους 806 m², αποκλειστικής χρήσης των φιλοξενούμενων της Deluxe Collection. Στο Ikos Olivia, το υγρό στοιχείο είναι πανταχού παρών και μαγεύει τις αισθήσεις.
ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ: Το Ikos Olivia υπόσχεται να προσφέρει σε όλη την οικογένεια μια ανεπανάληπτη διαμονή με ανεξάντλητη διασκέδαση, εντός και εκτός νερού. Τα παιδιά κάθε ηλικίας έχουν στη διάθεσή τους μια εντυπωσιακή επιλογή από δραστηριότητες, ενώ οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν χωρίς καμία ανησυχία για την ασφάλειά τους.
ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ: Με μια ποικιλία από αθλήματα, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες που προσφέρονται εντελώς δωρεάν. Από τα δύο φωταγωγημένα γήπεδα τένις και το γήπεδο βόλεϊ στην άμμο, μέχρι το γουίντ σερφ και τις υποθαλάσσιες εξερευνήσεις με μάσκα, το πλούσιο μενού ικανοποιεί κάθε ανάγκη, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Ikos Oceania
Στην καρδιά της Χαλκιδικής, το φιλόξενο Ikos Oceania προσφέρει μοναδική θέα προς τη Μεσόγειο. Στο ξενοδοχείο Ikos Oceania πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης σε όλο το εύρος της μονάδας. Σε αυτές περιλαμβάνεται η πλήρης ανακαίνιση του χώρου υποδοχής, της ρεσεψιόν και των κυρίων χώρων του μπαρ, καθώς και του εστιατορίου Flavors και του μπουφέ. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε αναμόρφωση των δημοσίων χώρων του spa και του γυμναστηρίου, με την προσθήκη ολοκαίνουριων χώρων θεραπείας.


ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Το Ikos Oceania προσφέρει συνολικά 298 όμορφα διαμορφωμένα δωμάτια και σουίτες, που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια και στην πλειοψηφία τους διαθέτουν ιδιαίτερο μπαλκόνι. Την ίδια στιγμή, το κτίριο της Deluxe Collection θέτει νέους κανόνες στην φιλοξενία.


ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΜΑ: Μια ανέγγιχτη, χρυσή αμμουδιά που εκτείνεται σε μήκος 350 μέτρων, στολισμένη με έλατα, και με τη θάλασσα της Μεσογείου να παίζει στα πόδια της. Αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους του Ikos Oceania. Οι εξωτερικές πισίνες και η περιοχή της παραλίας ανακαινίστηκαν και όλες οι πισίνες είναι πλέον θερμαινόμενες, ενώ, επίσης, έχει προστεθεί μία πισίνα για ενήλικες και μία ξύλινη προβλήτα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν έναν νέο αναβαθμισμένο διακοσμητικό καταρράκτη, το ολοκαίνουριο bar στην πισίνα με κομψό καθιστικό χώρο και ξύλινη προβλήτα, καθώς και το νέο beach bar, στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν κοκτέιλ από τα χέρια των βραβευμένων mixologists του Ikos.

ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ: Το Ikos Oceania φροντίζει να προσφέρει πάντα κάποια απασχόληση για τα παιδιά, ώστε οι γονείς να έχουν τον χρόνο να κάνουν ακριβώς αυτό που επιθυμούν. Οι μικροί φιλοξενούμενοι κάθε ηλικίας έχουν στη διάθεσή τους ένα φανταστικό πρόγραμμα με οργανωμένα δρώμενα και παιχνίδια, κατά τις πρωινές ή τις απογευματινές ώρες, κάθε μέρα της εβδομάδας.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ: Οι επιλογές σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες μοιάζουν απεριόριστες, τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους. Ξεσκονίστε τη ρακέτα σας με έναν αγώνα τένις, ανεβείτε σε ένα ποδήλατο για να ανακαλύψετε την εξοχή ή εξερευνήστε τη θάλασσα με ένα καγιάκ. Τόσες πολλές δυνατότητες – και τόσες επιλογές χωρίς επιπλέον κόστος.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Στα ikos Resorts η γαστρονομία είναι υψηλού επιπέδου. Το κάθε resort διαθέτει από πέντε εστιατόρια τα οποία σε ταξιδεύουν στις πέντε Ηπείρους.

OUZO: Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό – όλα τα γεύματα στο υπέροχο ανοιχτό περιβάλλον του εστιατορίου Ouzo. Το βράδυ, το μενού à la carte που δημιούργησε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Λευτέρης Λαζάρου, θα σας καταπλήξει. Προσφέροντας αυθεντικές ελληνικές γεύσεις με μια πρέζα μοντέρνας αίσθησης, αυτά τα θεσπέσια πιάτα συμπληρώνονται ιδανικά από τον πλούσιο κατάλογο κρασιών.


FUSCO: Στο επώνυμο εστιατόριο του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Andrea Fusco, τα πιο φρέσκα υλικά αναμιγνύονται με κορυφαίες μαγειρικές ικανότητες για να δημιουργήσουν αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και συνοδεύονται από έναν πλήρη κατάλογο κρασιών.


ANAYA: Εξερευνήστε ορισμένες από τις πιο απολαυστικές ασιατικές γεύσεις με αυτό το εμπνευσμένο μενού, δημιουργία των βραβευμένων σεφ του Anaya, που παρουσιάζει πιάτα από την Κίνα, την Ταϊλάνδη και την Ινδία.


PROVENCE: Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο à la carte με γεύσεις από την γαλλική Προβηγκία. Μετατρέπει κάθε δείπνο σε ξεχωριστή εμπειρία. Βυθιστείτε στις γαστριμαργικές απολαύσεις του μενού από τη γαλλική Προβηγκία, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα και έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο ειδικά για τους επισκέπτες που αναζητούν ένα πιο ρομαντικό περιβάλλον. Απολαύστε πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό αλά γαλλικά.


FLAVORS: Ένας μπουφές μεσογειακών γεύσεων, με φόντο τις εικόνες εντυπωσιακής ομορφιάς του Αιγαίου Πελάγους. Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα, σε μια ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα, με διαρκείς εναλλαγές του μενού που ικανοποιούν τις ορέξεις ακόμα και των πιο απαιτητικών μελών της οικογένειας.


INFO: http://ikosresorts.com/
 

Tags Ikos Resorts, ikos oceania, Ikos Olivia, χαλκιδικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.5842 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3451 s // Total time: 1.9293 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X