Ramona Filip: Τα μυστικά ομορφιάς της stylish σχεδιάστριας λίγο πριν τα 40!


Ramona Filip: Τα μυστικά ομορφιάς της stylish σχεδιάστριας λίγο πριν τα 40!

Τι λέει για το μπότοξ;

Η Ramona Filip είναι μία από τις πιο κομψές και λαμπερές παρουσίες στο χώρο της κυπριακής showbiz. Η σχεδιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στη Madame Figaro Ιουνίου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως καταφέρνει να δείχνει τόσο όμορφη όλα αυτά τα χρόνια, καθώς αποτελεί πρότυπο για αρκετές γυναίκες.

Η σχεδιάστρια, είπε: “Φυσικά και µε τροµάζει ο χρόνος! Υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε να είναι για πάντα νέος; Είµαι τώρα σχεδόν 40 και όσο περνούν τα χρόνια οι αλλαγές τόσο στο σώµα όσο και στις αντοχές φαίνονται, τις νιώθω”.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο, να προχωρήσει σε άλλες μεθόδους, ανέφερε: “∆εν είναι εύκολη απόφαση για µία γυναίκα να επιλέξει ως λύση το νυστέρι. Και όταν πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση, µάλλον έχει κάνει όλα τα άλλα πριν, τα πιο ανώδυνα. Πίστεψέ µε, όλες θέλουµε να διατηρήσουµε την οµορφιά µας και τη νιότη µας. ∆εν είµαι ενάντια σε τίποτα και σε καµιά µέθοδο. Εξάλλου χαίροµαι να βλέπω τόσο το µπότοξ όσο και τις άλλες µεθόδους να έχουν αποτέλεσµα. Το βλέπω σε άλλες γυναίκες, το βλέπω και σε µένα”.

Tags Ramona Filip, Ομορφια, μυστικά, madame figaro ιουνιου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0753 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2930 s // Total time: 2.3683 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X