Δείτε για πρώτη φορά το "παλάτι" που αγόρασε ο Παντελής Παντελίδης λίγο πριν το τροχαίο!


Δείτε για πρώτη φορά το "παλάτι" που αγόρασε ο Παντελής Παντελίδης λίγο πριν το τροχαίο!

Δείτε τις εικόνες

Η μοίρα έπαιξε πολλά ύπουλα παιχνίδια στον Παντελή Παντελίδη. Ένα από αυτά, το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να χαρεί το σπίτι που πάντα ονειρευόταν!

Δύο μήνες πριν το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε υπογράψει τα συμβόλαια του σπιτιού που πάντα ήθελε να αποκτήσει… Σήμερα, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του, οι γονείς του καλούνται να αναλάβουν τις υπέρογκες οικονομικές υποχρεώσεις, όπως αναφέρει το περιοδικό "Full life".

Το περιοδικό, μάλιστα, δημοσιεύει το έγγραφο της αγοραπωλησίας της πολυτελούς κατοικίας, η οποία κόστισε στον Παντελίδη 844.410,59 ευρώ.

Το ποσό αυτό, που φαίνεται ξεκάθαρα στο επίσημο έγγραφο της συμβολαιογράφου Αικατερίνης Σοφρά, έρχεται σε αντίθεση με όσα έχουν έρθει κατά καιρούς στο φως της δημοσιότητας, με το «Πρώτο Θέμα» να αναφέρει παλαιότερα ότι το σπίτι κόστιζε 2 εκατομμύρια και ανήκε στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, τον άνθρωπο που πίστεψε στον Παντελή και τον ανέδειξε στα μαγαζιά του.Το δημοσίευμα μάλιστα της Κυριακάτικης εφημερίδας ανέφερε ότι έχει επέλθει ρίξη ανάμεσα στον Κώστα Μπερτάκη και στην οικογένεια Παντελίδη. Όπως αναφέρει το περιοδικό "Full life", και φαίνεται και στο έγγραφο αγοραπωλησίας, το ακίνητο δεν ανήκε ποτέ στον κ. Μπερτάκη, αλλά στη γνωστή δικηγόρο των Αθηνών, Καλυψώ Κοντογιάννη, η οποία το πούλησε στον Παντελίδη δύο μήνες πριν τον θάνατό του.Από τα 844.410,60 ευρώ, ο Παντελής είχε πληρώσει 494.410,59 ευρώ και συμφώνησε να καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό σε δύο δόσεις.

Η πρώτη δόση, ύψους 200.000 ευρώ, στις 30 Ιουνίου 2016, και η δεύτερη, 150.000 ευρώ, στις 30 Δεκεμβρίου 2016.Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι οικονομικές υποχρεώσεις τρέχουν για την οικογένεια Παντελίδη, η πρώτη δόση έφτασε, αλλά οι γονείς και τα αδέρφια του δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα πρέπει να προχωρήσουν σε αποδοχή κληρονομιάς.Μέσα σε όλα, πρέπει να συνυπολογίσουν και το κόστος που θα επωμισθούν, απόρροια του τροχαίου, με τις συνεπιβάτισσες του Παντελή να διεκδικούν αποζημίωση από την οικογένεια.

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ "ΠΑΛΑΤΑΚΙ"

Η αγορά του Παντελή Παντελίδη από την δικηγόρο, αφορούσε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Πανόραμα Βούλας.Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ. και αποτελείται από:α) Μία ανεξάρτητη κατοικία (κατοικία Α) στο ισόγειο 112,18 τ.μ., που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο καθιστικό – σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και W.C. και ασανσέρ.β) Μία μεζονέτα που αποτελείται από τον πρώτο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. Ο πρώτος όροφος, ο οποίος είναι 108,64 τ.μ. αποτελείται από δύο καθιστικά, κουζίνα, μπάνιο και ασανσέρ. Το πατάρι, 68,56 τ.μ., περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, βεστιάριο και δύο κενούς χώρους, το δώμα είναι 28 τ.μ. και η σοφίτα 28,25 τ.μ. όπου υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Η μεζονέτα αυτή είναι συνολικά 234,56 τ.μ.Στο συγκρότημα ακόμα, υπάρχει και ένα μικρό διαμέρισμα ανεξάρτητο, στον πρώτο όροφο, 20,20 τ.μ. Επίσης, το συγκρότημα διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου, στο ύψος του πρώτου ορόφου, έχει κατασκευαστεί μία πισίνα 23 τ.μ.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το μοιραίο τζιπ έξω από το νέο σπίτι του Παντελή, λίγες ημέρες πριν το τραγικό τροχαίο…

Πηγή: youweekly.gr

 

Tags Παντελής Παντελίδης, Σπιτι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8255 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4248 s // Total time: 3.2503 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X