Sani day’s στη Χαλκιδική


Sani day’s στη Χαλκιδική

Στο Sani Resort θα ζήσεις το καλοκαιρινό σου όνειρο, θα ανακαλύψεις πανέμορφες παραλίες, βραβευμένα εστιατόρια και θα απολαύσεις υψηλής αισθητικής υπηρεσίες!  

To Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών, ένα οικολογικό καταφύγιο όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά, σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο. Διαθέτει τέσσερα ξενοδοχεία τα οποία ικανοποιούν κάθε ανάγκη.


 

SANI BEACH
Με 7 χλμ καταγάλανης παραλίας και με τα πεύκα σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, το Sani Beach συνδυάζει υψηλές υπηρεσίες, γαστρονομία και χαλάρωση. Εστιατόρια όπως The Veranda με μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις και το lounge Ammos δίπλα στην παραλία, θα σε εντυπωσιάσουν, ενώ νέα εστιατόρια όπως το Grill By The Pool προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους φιλοξενούμενους. Κάθε ένα από τα 392 δωμάτια του είναι διακοσμημένο με τη σύγχρονη αισθητική της εποχής και προσφέρει συναρπαστική θέα στο Αιγαίο, στον Όλυμπο, στις πισίνες ή στους κήπους.

SANI CLUB
Βρίσκεται σ’ ένα μαγευτικό περιβάλλον με πευκοδάση και ρηχά νερά. Γονείς και παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν επιλέγοντας ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και πολυτελών εστιατορίων.

Ένας υπέροχος γαστρονομικός κόσμος σε περιμένει να τον γευτείς, μαζί με μια πραγματικά ενημερωμένη λίστα κοκτέιλ και ποτών που ικανοποιούν κάθε γούστο. Όλα τα χρώματα της Ελλάδας, μαζί με το σπάνιο ταμπεραμέντο της στην κουζίνα, περιγράφουν άριστα την ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Ουζερί.

Το Dunes Restaurant βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα με υπέροχη θέα στο Αιγαίο ενώ το Dunes Bar διαθέτει μοναδική θέα στη θάλασσα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, προσφέρει δημιουργικά κοκτέιλ και συναρπαστική ζωντανή μουσική.

PORTO SANI
Στην κοσμοπολίτικη Sani Marina, βρίσκεται το well-being Porto Sani που αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλάρωση. Το μοναδικό περιβάλλον του The Spa Suite αποτελεί ένα καταφύγιο ηρεμίας παρέχοντας εξατομικευμένες περιποιήσεις αρωματοθεραπείας, προσωπικούς γυμναστές και one-on-one μαθήματα γιόγκα, ενώ η εκπληκτική lagoon πισίνα είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις τον ήλιο, φρέσκους χυμούς και υγιεινά μενού για ενήλικες και παιδιά.

Τμήμα του Sani Resort, γύρω από τη Sani Marina, το Porto Sani είναι ένα all-suite spa ξενοδοχείο που προσφέρει τη γαλήνη της απομόνωσης σε ένα πολυτελές περιβάλλον, την ευζωία ενός αποκλειστικού spa, και τις απολαύσεις ενός gourmet καταφύγιου.

Σε αυτή την ξεχωριστή ατμόσφαιρα γαλήνης, ισορροπίας και ομορφιάς, βιώνεις την απόλυτη ηρεμία.

SANI ASTERIAS
Πρόκειται για ένα ιδιωτικό καταφύγιο με τις 57 σουίτες, με θέα στη Sani Marina ή το Αιγαίο. Σε μία ατμόσφαιρα πολυτέλειας, το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία ενώ η φιλοσοφία του είναι να παρέχει μόνο το καλύτερο στις υπηρεσίες, στις εγκαταστάσεις, στην τοποθεσία και στη διαμονή. Οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα διανθήσουν τη γευστική τους παλέτα με το μενού του βραβευμένου Water Restaurant ενώ οι οικογένειές θα απολαύσουν μία στιγμή ηρεμίας στην παραλία με το πρόγραμμα φύλαξης παιδιών "Babewatch".

KIDS FRIENDLY
Το Sani Resort είναι φιλικό στις οικογένειες και στα παιδιά είναι νήπια, είτε είναι έφηβοι. Εκεί θα βρουν κυριολεκτικά ό,τι ακριβώς χρειάζονται για χαρούμενες διακοπές γεμάτες διασκέδαση.

Φανταστικές πισίνες, πανέμορφες παραλίες και πολλές οργανωμένες δραστηριότητες σε καθημερινή βάση. Και το σημαντικότερο απ’ όλα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα μίνι κλαμπ λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα της βρετανικής υπηρεσίας προτύπων για την εκπαίδευση (Ofsted) υπό τη διεύθυνση της βρετανικής Childcare specialists Worldwide Kids Company, εταιρείας εξειδικευμένης στη φροντίδα των παιδιών, ώστε να μπορείς να χαλαρώνεις γνωρίζοντας ότι βρίσκονται σε ασφαλή χέρια.

Επιπλέον, στα μενού των εστιατορίων περιλαμβάνονται υγιεινές επιλογές από τις αγαπημένες τροφές των παιδιών, μαζί με φανταστικά ροφήματα φρούτων.
 

ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Χιλιόμετρα παραλίας σε περιμένουν στο Sani Resort και σου υπόσχονται μοναδικές στιγμές.


Παραλία Bousoulas
Από τις πιο ωραίες παραλίας της Ελλάδας με επτά χιλιόμετρα πεντακάθαρης  άμμου στην σκιά των πεύκων και κρυστάλλινα νερά, η παραλία έχει βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία της Ε.Ε.. Η παραλία προσφέρεται για πλήρη χαλάρωση, με άνετες ξαπλώστρες, υπηρεσία για πετσέτες και το μπαρ Bousoulas που εντείνει την απόλαυση με τα δροσιστικά αναψυκτικά και κοκτέιλ του.

Παραλία Sani Club
Το τιρκουάζ χρώμα της θάλασσας και η λευκή άμμος της παραλίας είναι ένα ακαταμάχητο θέαμα. Τα ρηχά νερά είναι φανταστικά για τα παιδιά και η καταπληκτική διαύγεια κάνει την εξερεύνηση του βυθού μέρος της διασκέδασης.

Φυσικά, υπάρχει οτιδήποτε χρειαστεί κανείς - ναυαγοσώστες, ξαπλώστρες, υπηρεσία για πετσέτες, ντους, το Dunes Bar & Restaurant για αναψυκτικά και ελαφριά γεύματα στη παραλία και ένα ειδικευμένο κέντρο θαλασσίων σπορ. Επιπλέον, η νέα υπηρεσία "Babewatch" επιτρέπει στους γονείς να απολαύσουν το μπάνιο τους ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό θα φροντίσει δωρεάν τα παιδιά  ως 30 λεπτά.
 

Παραλία Sea You
Αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Porto Sani, η παραλία Sea You βρίσκεται στο ένα άκρο της μαρίνας. Τα παιδιά λατρεύουν τα καθαρά ρηχά νερά και τα παιχνίδια στην παραλία. Ναυαγοσώστες, πολυτελείς ξαπλώστρες, υπηρεσία πετσετών και υπηρεσία παροχής φαγητού από το μπαρ του Sea You είναι τα επιπλέον ατού της.
 

Παραλία Sani Asterias
Σε απόσταση αναπνοής από το Sani Asterias, και αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Porto Sani και του Sani Asterias, η παραλία Sani Asterias είναι η ιδιωτική σας παραλία με υπηρεσίες 5 αστέρων. King-size πετσέτες, αναψυκτικά και cocktails, snacks και φαγητό που σερβίρονται απευθείας στη ξαπλώστρα σας, κάνουν την απόλαυση ακόμα μεγαλύτερη.
 

Παραλία Αmmos
Μια πανέμορφη παραλία μπροστά από το Sani Beach και δίπλα από το Κέντρο Θαλάσσιων σπορ, όπου μπορείς να επιλέξεις μία από τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρονται. Απολαύσε το μεσημεριανό μενού του Άmmos Bar & Restaurant ή τις επιλογές από το bar στο χώρο της πισίνας.

Παραλία Sani Hill
Oι επισκέπτες που διαμένουν στις beachfront σουίτες του Sani Beach  έχουν  άμεση πρόσβαση στη παραλία, σε απόσταση αναπνοής από τον ιδιωτικό κήπο τους.
Οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι έχουν πρόσβαση από τη δεύτερη έξοδο του ξενοδοχείου, η οποία οδηγεί κατευθείαν στη παραλία.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Στο Sani Resort λειτουργεί  Dine Around που παρέχει τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους με ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή να επιλέξουν κάποια από τα εστιατόρια του Sani Resort. Έτσι, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 18 εστιατόρια διάφορα set menu χωρίς επιπλέον χρέωση ή a-la-carte.

 

Κάνε εδώ την κράτηση και ζήσε μοναδικές στιγμές σε ένα υπέροχο resort +302374099500 www.sani-resort.com

 

Tags Sani Resort


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0900 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2275 s // Total time: 2.3175 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X