Yπο κράτηση 35χρονος που μαχαίρωσε εργοδότη του στο Τρόοδος


Yπο κράτηση 35χρονος που μαχαίρωσε εργοδότη του στο Τρόοδος

Ένας εργασιακός τσακωμός σε ξενοδοχείο στο Τρόοδος πήρε άσχημη τροπή, όταν ο 35χρονος υπάλληλος μαχαίρωσε τον εργοδότη του.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στη περιοχή Τροόδους, όταν ο 35χρονος επάνω στον καβγά ανέσυρε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 56χρονο πατέρα του εργοδότη του, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει τα χειρότερα.

Ο 56χρονος τραυματίστηκε, ελαφρά ενώ ο 35χρονος φόρεσε χειροπέδες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμός, μαχαιροφορία, κακόβουλη ζημιά και ανησυχία, οδηγήθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης για τις 6 Ιουνίου και διέταξε όπως παραμείνει μέχρι τότε υπό κράτηση.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 35χρονος άρπαξε δυο κουζινομάχαιρα κοπής κρέατος και τραυμάτισε τον 56χρονο στο λαιμό , ενώ ο 32χρονος αφόπλισε τον Ελλαδίτη κτυπώντας τον με καρέκλα.

Ο 35χρονος, συνελήφθη από αστυνομικούς που έφθασαν στη σκηνή, ενώ ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπερούντας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο λαιμό και αφού του έγινε συρραφή απελύθη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags ληστεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5576 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8776 s // Total time: 4.4352 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X