Η αλήθεια για όσα είπε η πρώην του Παντελίδη, η Φρόσω και η κόντρα!


Η αλήθεια για όσα είπε η πρώην του Παντελίδη, η Φρόσω και η κόντρα!

Διαβάστε αναλυτικά

"Όλοι ξέρουν στην Γλυφάδα τι είναι η Φρόσω;" Ωραίος τίτλος ε; Πουληστερός. Αναρωτήθηκε ωστόσο κανείς αν όντως όσα γράφτηκαν ειπώθηκαν.  Το θέμα είναι άλλο. Αν όσα είπε η Αναστασία Βοσκανίδου ήταν στο πλαίσιο συνέντευξης ή μιας προσωπικής κουβέντας.

Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω το νεαρό μοντέλο τα είπε στον "συνάδελφο" μου ζητώντας του να τηρήσει πως πρόκειται για κουβέντα ανεπίσημη και όχι για να το γράψει.

Δεν είναι τυχαίο πώς σήμερα η Αναστασία για μια ακόμη εβδομάδα βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών δημοσιογράφων με σκοπό να τα πεί στην κάμερα.

Η ίδια μιλώντας στο blog μας ξεκαθάρισε πώς τα όσα γράφτηκαν ήταν αποσπάσματα μιας φιλικής κουβέντας και όχι στο πλαίσιο συνέντευξης.

Άλλωστε ξέρει καλά πως στην φάση που είναι η υπόθεση της τραγικής κατάληξης του Παντελή Παντελίδη… δεν θα βοηθούσε κάτι τέτοιο. Ούτε βεβαίως είναι διατεθειμένη να γίνει βούτυρο στο ψωμί δικηγόρων και αντιμαχόμενων πλευρών.

Τώρα γιατί το έγραψε ο "συνάδελφος" μη τηρώντας την υπόσχεσή του; Εντάξει. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι κάνουν κρά για να πουλήσουν χωρίς να υπολογίσουν δεσμεύσεις και σωστές συμπεριφορές…

Πηγή: gossip-tv.gr (Nassos blog)

Tags Παντελής Παντελίδης, ΦΡΟΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3390 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3938 s // Total time: 2.7328 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X