Η γυναίκα που εντυπωσιάζει και την Ελένη: "Είναι κινητή δύναμη"


Η γυναίκα που εντυπωσιάζει και την Ελένη: "Είναι κινητή δύναμη"

Δείτε το βίντεο...

Η Ελένη Μενεγάκη λέει μόνο αλήθειες, ενώ τόσα χρόνια μας έχει αποδείξει πως εκφράζεται εντελώς ελεύθερα και όταν χρειάζεται μάλιστα "υποκλίνεται" στις μεγάλες προσωπικότητες. Σήμερα στο τραπέζι της εκπομπής "έπεσαν" τα γενέθλια της Ζωζώς Σαμπουντζάκη.

Η ηθοποιός που εδώ και πολλές δεκαετίες παραμένει εντυπωσιακή, κεφάτη και μάλιστα στα ίδια κιλά, είχε τα γενέθλια της και η παρέα της μεσημεριανής εκπομπής πρόβαλλε κάποια πλάνα από την ζωή της. Η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθώντας με προσοχή τις μεγάλες στιγμές και την δόξα της Ζωζώς είπε: «Η Ζωζώ είναι κινητή ενέργεια, τα χρόνια δεν υπάρχουν για τη Ζωζώ. Η Ζωζώ είναι κοριτσάκι και κοριτσάκι θα μείνει. Διάβαζα πόσο χρονών έγινε και έλεγα έχει τόση ενέργεια και διάθεση για ζωή που δεν πρέπει να την μετράμε με χρόνια. Η ίδια παραμένει στα ίδια κιλά από τα είκοσί της στα 56. Την έχετε δει ποτέ με άλλα κιλά;»
Η Ελένη και η παρέα της έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην Ζωζώ, ενώ παραδέχθηκαν πως όσοι ανήκουν στο ζώδιο των διδύμων παραμένουν πάντα μα πάντα παιδιά. Η Ζωζώ Σαμπουντζάκη έγινε 83 ετών.
Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή; toratora.gr

Tags ελενη μενεγακη, ΖΩΖΩ ΣΑΜΠΟΥΝΤΖΑΚΗ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1377 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3474 s // Total time: 2.4850 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X