Πασίγνωστη Ελληνίδα μοντέλο έγκυος για δεύτερη φορά!


Πασίγνωστη Ελληνίδα μοντέλο έγκυος για δεύτερη φορά!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Είναι κούκλα, είναι καλό παιδί – λένε όσοι τη γνωρίζουν, είναι γλυκιά, καλή σύζυγος, σωστή επαγγελματίας και full time μαμά.

Ο λόγος για τη Βάσω Κολλιδά η οποία είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Το μοντέλο με τον σύζυγό της Γιάννη Εμμανουηλίδη ήθελαν να χαρίσουν στο μικρό Γιώργο ένα αδελφάκι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Βάσω Κολλιδά διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της και χαίρεται την κάθε στιγμή. Το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί τώρα που ο γιος τους είναι μικρός ώστε να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ο Γιώργος ο οποίος είναι 19 μηνών είναι πολύ γλυκό και σκανδαλιάρικο αγόρι που τους γεμίζει μόνο χαρά. Η Βάσω ασχολείται πολλές ώρες με το σπίτι και το παιδί και νιώθει πολύ τυχερή που έχει τη βοήθεια τόσο του συζύγου της όσο και των δικών της ανθρώπων.
"Ο Γιώργος περνάει μια πολύ ωραία περίοδο τώρα. Περπατάει και μιλάει ασταμάτητα, ανακαλύπτει τον κόσμο και δε σταματά να μας κάνει φάτσε. Είναι υπέροχο γιατί πλέον έχουμε αρχίσει να επικοινωνούμε. Είναι ζωηρός αλλά είναι πολύ καλό παιδί και είμαστε και οι δυο πολύ περήφανοι και ευτυχισμένοι", είχε δηλώσει στο Peoplegreece.com το μοντέλο.

Η Βάσω Κολλιδά, αυτή την περίοδο, ασχολείται με το χώρο της μόδας τόσο μπροστά όσο και πίσω από τα φωτά. Συγκεκριμένα, ασχολείται με τη σχεδίαση και την προώθηση ρούχων της εταιρίας feelcute αλλά και με μια εταιρία κοσμημάτων.

Με το καλό!

Πηγή: peoplegreece.com

Tags Βάσω Κολλιδά, γιαννης εμμανουηλίδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5536 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3446 s // Total time: 2.8983 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X