Collistar Sun, Special Hypersensitive Skins Range


Collistar Sun, Special Hypersensitive Skins Range

Μια εξειδικευμένη σειρά η οποία προσφέρει ασφαλές και γρήγορο μάυρισμα στις υπέρ-ευαίσθητες επιδερμίδες

Η σειρά αντηλιακών προϊόντων, Special Hypersensitive Skins Range της Collistar είναι μία εξειδικευμένη σειρά η οποία προσφέρει ασφαλές και γρήγορο μάυρισμα στις υπέρ-ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η σειρά ενισχύεται φέτος με τρία νέα προϊόντα.

Active Protection Sun Cream, SPF 30 και 50+ Face and Body (αδιάβροχα)
Ειδικά για υπερ-ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα. Συνίστανται επίσης για παιδιά και για προστασία των τριχοειδών φλεβών, των σκούρων κιλήδων, κρεατοελιών, τατουάζ και ουλών. Αποροφόνται γρήγορα αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στο δέρμα.

Active Protection Sun Face Cream, SPF 30+
Αδιάβροχη, αντι-ρυτιδική, ενάντια στη δημιουργία σκούρων κιλήδων. Εμπλουτισμένη με Καρνοσίνη, μια ουσία η οποία προστατεύει το κυτταρικό DNA από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, εμποδίζει επίσης την αλλοίωση του κολλαγόνου και των άλλων πρωτεΐνών του δέρματος τα οποία είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση της ελαστικότητας και σφρηγιλότητας του δέρματος. Επιπλέον, χάρη στην antidark δράση του εκχυλίσματος Citrus unshiu, εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα και αποτρέπει το σχηματισμό σκούρων κηλίδων. Εκτός από το πρόσωπο, συνιστάται επίσης για τις περιοχές πιο επιρρεπής στη γήρανση (γύρω από τα μάτια, το λαιμό, το στήθος, το ντεκολτέ και τα χέρια).
 

Tags SUNCARE, beauty, face, body, αντηλιακα, Ομορφια, προσωπο, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6646 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2038 s // Total time: 2.8684 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X